Νίκος Καράντζαλος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 (edited) Καλησπέρα Πρόσφατα έκανα μια ανακαίνηση σε ένα σπίτι στην ορεινή Φωκίδα. Οι καλωδιώσεις αλλαχτήκαν όλες. Το πρόβλημα είναι ότι στις κλέμες των φωτιτικών που ελένχονται απο διακόπτες αλε ρετουρ έχω μια τάση 10 VOLT όταν είναι ο διακόπτης κλειστός και 60 VOLT όταν είναι ανοικτός. Τι μπορεί να γίνετε??? Edited Ιούλιος 15 , 2019 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 5 λεπτά πριν, Νίκος Καράντζαλος said: .... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Να μη γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις. Παρακαλώ με edit κάνε διόρθωση το κείμενο σου για να μη κλειδώσει. Το θέμα θα μεταφερθεί στην ενότητα για ιδιώτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Καράντζαλος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 (edited) 50 λεπτά πριν, Νίκος Καράντζαλος said: Καλησπέρα Πρόσφατα έκανα μια ανακαίνηση σε ένα σπίτι στην ορεινή Φωκίδα. Οι καλωδιώσεις αλλαχτήκαν όλες. Το πρόβλημα είναι ότι στις κλέμες των φωτιτικών που ελένχονται απο διακόπτες αλε ρετουρ έχω μια τάση 10 VOLT όταν είναι ο διακόπτης κλειστός και 60 VOLT όταν είναι ανοικτός. Τι μπορεί να γίνετε??? 50 λεπτά πριν, Νίκος Καράντζαλος said: Edited Ιούλιος 8 , 2019 by Νίκος Καράντζαλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2019 Φίλε μου αν μπορούσαν να βρίσκονται και να διορθώνονται τα προβλήματα μιάς εγκατάστασης στην Φωκίδα, από κάποιον μηχανικό στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη με το πληκτρολόγιο, νομίζω οι εγκαταστάτες - συνάδελφοί σου θα ήταν άνεργοι. Προφανώς υπάρχει κάποιο λάθος στις συνδέσεις, που θα πρέπει να βρείς και να διορθώσεις επί τόπου. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2019 Καλησπερα Νίκο , Δοκίμασες-μέτρησες στους ακραίους , ή/και μεσαιο τυχον , αν ειναι ολα σωστά συνδεμένα? Μέτρησες τάση L-N, L-PE, N-PE να δεις? Μπορεί να ειναι κομμένος- χτυπημένος ο ουδέτερος καπου. Ξεκίνα με αυτα για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα