nik416 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 (edited) Καλησπέρα έχω ένα σπίτι στο χωριό και τα δύο δωμάτια έχουν κάτω στο πάτωμα τσιμέντο, αλλά η πλάκα έχει διαφορά στο ύψος. Το ένα έχει 15 πόντους ύψος και το άλλο 9 πόντους και επειδή τα τετραγωνικά είναι λίγα στο σύνολο (20 τετραγωνικά) έλεγα με το κομπρεσερακι να έβγαζα εντελώς το τσιμέντο και να το αλφαδιάσω όλο μαζί. Το θέμα μου είναι ότι από κάτω θα έχει χώμα. Οπότε τι πρέπει να ρίξω εκεί; Μπετόν ή κατευθείαν τσιμεντοκονια; Υπόψιν ότι θα μπει πλακάκι μετά. Edited Ιούλιος 19 , 2019 by Pavlos33 τονισμός, ορθογραφία και σύνταξη κειμενου
Arche Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 ομολογω Συνφορουμιστα οτι δεν σε πιάνω καλά. Εχει χώμα, τι ενοείς? Θα φας την πλάκα τόσο που θα βρεις χώμα? Νόμιζα όταν έχεις μια πλάκα με πάχος 15 και μια με 9, οτι θα φας την μια ώστε να έρθουν πρόσωπο. Θα την φας εσύ τόσο που να φτάσεις στον απο κάτω όροφο?? 1 1 1
nik416 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Είναι μονοκατοικία Για να μια πιο καλη φωτο Ο τοίχος ήταν όπως στην πρώτη φώτο σοββατισμενος και έβγαλα το σοβά για να προχωρήσω στην αρμολογιση Η πλάκα ήταν όλοι φουσκωμένη. Το θέμα είναι ότι βρήκα χώμα. Οπότε μάλλον θέλει σκάψιμο να κατέβω αρκετά .χαλίκι και πλέγμα να το οπλίσω το θεμα δεν ξέρω τη πλέγμα να βάλω. Και μετά λέω μπετό 10ποντους μήπως είναι πολύ οριακά?
bilya63 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 (edited) αρμολόγηση σε τέτοιο τοίχο δεν γίνεται. Τον καλύτερο πετρά να έχεις. Επίσης σε μια από της φωτο φαίνεται πως υπήρχε εσωτερικός τοίχος. Γκρεμίστηκε? Edited Ιούλιος 28 , 2019 by Pavlos33
astrah Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Αδερφέ κάλεσε άμεσα πολιτικό μηχανικό γιατί δεν είναι το πλέγμα το πρόβλημά σου... Έχεις σοβαρότερα προβλήματα και μάλλον τα κάνεις χειρότερα...
nik416 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 (edited) Οι τοίχοι που γκρεμίστηκαν ήταν από χώμα και άχυρο.τα σοβαρά προβλήματα πια είναι; Το 90 τις εκατό των σπιτιών που είναι παλιά είναι σε τέτοια κατάσταση. Edited Ιούλιος 28 , 2019 by Pavlos33
salpigoal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Τιποτα προχωρας με τον Μαστρομητσο που χεις βρει κι ολα καλα.... 3
nik416 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 (edited) Εδώ νομίζω κάνουμε συζήτηση και ανταλλάσσουμε γνώμες Edited Ιούλιος 28 , 2019 by Pavlos33
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 10 ώρες πριν, nik416 said: Εδώ νομίζω κάνουμε συζήτηση και ανταλλάσσουμε γνώμες Σωστά τα λες. Με τη μόνη διαφορά ότι ανταλλάσσονται γνώμες μεταξύ επαγγελματιών (συναδέλφων).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα