gsf650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 (edited) (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλημέρα σας όλους. Μια βοήθεια παρακαλώ διότι έχω αγχωθει πάρα πολύ. Πριν 20 μέρες έκανα οριστική περαίωση στον Ν. 4495/17. Εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι στην κάτοψη του μηχανικού δεν απεικονίζεται μια εσωτερική πόρτα αλλά και η θέση μιας άλλης πόρτας (κουζίνας) είναι σε άλλη θέση από την πραγματικότητα. Δεδομένου ότι η δήλωση ένταξης είναι περαιωμένη τι γίνεται τώρα; Απευθύνομαι στο forum διότι θέλω και μια άλλη γνώμη πέρα από αυτά που θα μου πει ο μηχανικός μου. Edited Ιούλιος 21 , 2019 by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Μετά την περαίωση επήλθε μεταβίβαση του ακινήτου;
gsf650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δεν έγινε καμία μεταβίβαση. Το σπίτι είναι δικό μου απλώς ήθελα κάποιες αυθαιρεσίες να τακτοποιήσω.
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Για εσωτερικές πόρτες δεν τίθεται κανένα ιδιαίτερο ζήτημα. Ωστόσο, μπορεί ο μηχανικός σας να κάνει αίτημα να ανοίξει ξανά το σύστημα και να ανεβάσει τη σωστή κάτοψη.
gsf650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 (edited) On 21/7/2019 at 10:52 ΠΜ, gsf650 said: Δεν έγινε καμία μεταβίβαση. Το σπίτι είναι δικό μου απλώς ήθελα κάποιες αυθαιρεσίες να τακτοποιήσω. On 21/7/2019 at 11:04 ΠΜ, ted78 said: Για εσωτερικές πόρτες δεν τίθεται κανένα ιδιαίτερο ζήτημα. Ωστόσο, μπορεί ο μηχανικός σας να κάνει αίτημα να ανοίξει ξανά το σύστημα και να ανεβάσει τη σωστή κάτοψη. Αν μπορεί να διορθωθεί στο σύστημα δεν υπάρχει θέμα. Γιατί η αγωνία μου αυτή είναι , αν μπορούν να περάσουν οι σωστές κατόψεις στο σύστημα. Αλλά ένας τοπογράφος μηχανικός μου είχε πει ότι άπαξ και γίνει περαίωση δεν μπορούν να γίνουν διορθώσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επισυνάπτω πρώτα τη λάθος κατοψη και μετά τη σωστή. Αν γίνει τροποποιητικής δηλωση υπάρχει κόστος; Edited Φεβρουάριος 22 , 2020 by Pavlos33
georgecv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Μήπως είχατε συμφωνήσει να κάνετε αλλαγη διαρύθμισης με τον μηχανικό και μετά το μετενοιώσατε? 1
gsf650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 2 λεπτά πριν, georgecv said: Μήπως είχατε συμφωνήσει να κάνετε αλλαγη διαρύθμισης με τον μηχανικό και μετά το μετενοιώσατε? Καμία αλλαγή δεν συμφώνησα , είναι καθαρά λάθος αποτύπωση. Κοιτάξτε τα δύο σχέδια. Το παλιό απεικονίζει το ακίνητο σωστά.
georgecv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δηλαδή είχε ο μηχανικός το παλιό το σωστό και αποφάσισε μονος του να κάνει καινούργιο λανθασμένο? 2
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Όπως και να έχει δε χρειάζεται να στεναχωριέστε. Δεν επηρεάζεται η νομιμότητα του ακινήτου σας.
gsf650 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 (edited) 50 λεπτά πριν, georgecv said: Δηλαδή είχε ο μηχανικός το παλιό το σωστό και αποφάσισε μονος του να κάνει καινούργιο λανθασμένο? Μα είδε και το σπίτι από μέσα μετά από επίσκεψη. Αδιανόητο φαίνεται να όμως που συμβαίνουν. 49 λεπτά πριν, ted78 said: Όπως και να έχει δε χρειάζεται να στεναχωριέστε. Δεν επηρεάζεται η νομιμότητα του ακινήτου σας. Στο ενδεχόμενο πώλησης τι θα συμβεί;. Πώς θα δώσει νομιμότητα ο μηχανικός για να γίνει η πώληση; Παρακαλω μην κάνετε πολλές διαδοχικές δημοσιεύσεις! Χρησιμοποιείστε την επεξεργασία Ευχαριστώ, Γιάννης Edited Ιούλιος 21 , 2019 by Γιάννης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα