Stavros g Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 (edited) Καλησπέρα σας θα παρακαλέσω όποιος γνωρίζει που αναφέρεται η ηλεκτρονική διαδικασία αλλαγής Μηχανικού κατοικίας αμέσως μετά την έκδοση της άδειας και χωρίς να έχει γίνει τίποτα σε έργο να μου απαντήσει. Για προσωπικούς λόγους δεν επιθυμώ πλέον τη συνεργασία με ένα Μηχανικό που μου έβγαλε μια οικοδομική άδεια και θέλω να την αναλάβει άλλος και ο πρώτος ενώ έχει εισπράξει όλο το συμφωνηθέν ποσό δηλώνει άγνοια της ηλεκτρονικής διαδικασίας αλλά μου έχει δώσει έντυπη παραίτηση. Σας ευχαριστώ Edited Ιούλιος 23 , 2019 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 Αναθεώρηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2019 Θα σας ενημερώσει πλήρως ο νέος μηχανικός που θα αναλάβει την επίβλεψη. Θα χρειαστεί αναθεώρηση της ισχύουσας οικοδομικής άδειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα