BP_NTUA Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Το depon είναι το βασικό αξεσουάρ για κάτι τέτοιες καταστάσεις....Γενικότερα βλέπω ότι επικρατεί ένας χαμός...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Καλό κουράγιο Ρίξε ένα μάτι και εδώ: http://www.n-aktive.co.uk/ Από ότι θυμάμαι είχε ένα παράδειγμα με ένα πολυόροφο μεταλλικό. Είχε και τα φορτία και τους συνδυασμούς δράσεων.
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Οι ευρωκώδικες μας κάναν απο μηχανικούς αριθμητολάγνους...
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 DIN και πάλι DIN !!! Καλά αυτό με τον αέρα του Eurocode για μένα είναι ανέκδοτο...δώσε μια πίεση δυσμενή στο μέσο (ανάλογα την περίπτωση άνωση ή πίεση) σε κάθε περίπτωση και τέλος... Οχι περιοχή εκεί έτσι, περιοχή εκεί αλλιώς... Στο κάτω κάτω μηχανικοί είμαστε...έπρεπε να γίνει ποιο απλό ή ανάλογα τους υπολογισούς να βγάζανε τύπους για δυσμενείς και ευμενείς καταστάσεις... Αν είναι έτσι να πιάσουμε θεωρία αριθμών και να χαιρόμαστε όλοι μετά.... 1
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Οι ευρωκώδικες μας κάναν απο μηχανικούς αριθμητολάγνους... Αυτό ξαναπέστο. Βασικά όπως πάει το πράγμα, εφαρμοστές κανονισμών θα γίνουμε και όχι μηχανικοί.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 όπως πάει το πράγμα, εφαρμοστές κανονισμών θα γίνουμε και όχι μηχανικοί. Νομίζω το ένα προυποθέτει το άλλο (αμφίδρομα). Το πρόβλημα ξέρεις ποιο ειναι? ότι η βλακεία είναι ανίκητη αλλά εμείς το παλεύουμε ακόμη
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 DIN και πάλι DIN !!!Καλά αυτό με τον αέρα του Eurocode για μένα είναι ανέκδοτο...δώσε μια πίεση δυσμενή στο μέσο (ανάλογα την περίπτωση άνωση ή πίεση) σε κάθε περίπτωση και τέλος... Οχι περιοχή εκεί έτσι, περιοχή εκεί αλλιώς... Στο κάτω κάτω μηχανικοί είμαστε...έπρεπε να γίνει ποιο απλό ή ανάλογα τους υπολογισούς να βγάζανε τύπους για δυσμενείς και ευμενείς καταστάσεις... Αν είναι έτσι να πιάσουμε θεωρία αριθμών και να χαιρόμαστε όλοι μετά.... Άκριβώς!! Αμάν πια! Τόσες αβεβαιότητες και μας έχουν κάνει τον άνεμο... Ε ρε pappos με τα DIN Για λύσε γερανογέφυρα με τον Ευρωκώδικα......σίγουρα στα DIN τρέξεις.! Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με την DINομανία. Θέλω σύγχρονους κανονισμούς αλλά προσιτούς
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Αγαπητέ μου φίλε ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ, δες λίγο αν μπορείς το βιβλίο του Petersen πως λύνει και τι ισχύει για γερανογέφυρες κατά DIN και μετά συνεχίζουμε την συζήτηση... Οχι για να δεις τι εστί DIN 18 800...μετά ίσως με καταλάβεις γιατί λέω DIN και DIN... Αγοράστε το βιβλίο όσοι ασχολήστε με σιδηρές και θα με θυμηθείτε... http://www.amazon.de/Stahlbau-Grundlagen-Berechnung-Ausbildung-Stahlbauten/dp/352828837X/ref=sr_1_6/279-2286507-4934439?ie=UTF8&s=books&qid=1241810998&sr=1-6 Αν δεν μπορείτε να το αγοράσετε ψάξτε το !!! Κοιτάξτε σε καμιά βιβλιοθήκη κάποιας σχολής (μην πει κανείς το ανέκδοτο βιβλιοθήκη ΤΕΕ...)
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 μα και εγώ συμφωνώ στο να γίνεται η επίλυση των γερανογεφυρών με DIN
Pappos Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ ανέβηκες +1000 όχι για το din (λεπτομέρειες...) αλλά για τις......για τις γερανογέφυρες !!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα