Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Νομίζω ότι πρέπει να εκπαιδεύσουν τα συνεργεία και στην Ελλάδα... Στο πρώτο βιντεάκι βλέπουμε πώς το ρίχνουν το τσιμέντο... και σ'αυτό, πώς να μεταφέρεις τούβλα...
paktomenos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Για το τσιμέντο πάντως, συμβαίνουν και εδώ ανάλογα... έχω ρίξει με ανάλογο τρόπο ολόκληρη πλάκα (μικρούλα βέβαια), σε χωριό της Μάνης που δεν χωρούσε από τον δρόμο ούτε bobcat να περάσει, πόσο μάλλον μπετονιέρες κλπ. Πρέσσα στημένη 150 μ. μακριά, μετά καροτσάκι, και στο τέλος φτυάρι.
mred-akias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Καλά φαντάζομαι την φάτσα συναδέλφου μηχανικού αν θα έβλεπε στην Ελλάδα να μεταφέρουν έτσι τα τούβλα... Για να μην πω τπτ για τον ιδιοκτήτη αν έβλεπε την οικοδομή του να κατασκευάζεται όπως στο πρώτο βιντεάκι
dargi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 μα τι λές mred-akia ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει και εισητήριο για τα ακροβατικά...όσο για τον μηχανικό για τα τούβλα...να κάνει την προσευχή του να έχει γερό αυχένα ο εργάτης; μα το κράνος που είναι;
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Με τόση εξάσκηση και δουλειά που έχουν ρίξει αυτοί, το κεφάλι τους το ίδιο έχει γίνει (σαν) κράνος...
mred-akias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 ; μα το κράνος που είναι; Εσένα η έλειψη κράνους σε πείραξε?
spy1551 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Ετσι ριχνουν στην Τουρκια http://www.youtube.com/watch?v=aF8LNm9Kt4g
pauligle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Ετσι ριχνουν στην Τουρκιαhttp://www.youtube.com/watch?v=af8lnm9kt4g Δεν νομίζω να είναι Τουρκία πάντως, αν κρίνω από το χρώμα των εργατών.
dinakis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Τους καφέδες και τα τσιγάρα δεν είδα πουθενά.Στην Ελλάδα κάνουμε τα ίδια με τη διαφορά ότι έχουμε τσιγάρο στο στόμα και καφέ στο χέρι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα