Ciniakos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) Καλησπέρα, Πριν λίγο νοικιάσα ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία στην Αθήνα (κάτω πατησια κοντά) η οποία είναι πολύ παλιά. Της έκανε ανακαίνιση ο πατέρας μου με άλλους εργάτες, βάψαμε τα πάντα (τα πάντα όμως), αλλά τα ηλεκτρικά δεν ήταν κάνα και τα φτιάξαμε απτην αρχή. Τώρα για να γίνει αυτό, έπρεπε να φέρουμε κομπρεσέρ ιστορίες, να βάλουμε κανάλια για να κρυψουμε τα καλώδια και σηκωσαμε 10 κιλά σκόνη.Ξερω πως το ποιο πολύ είναι σοβάς αλλά διάβασα στο ίντερνετ πως οτιδήποτε παλιό χτιριο πριν το 70 κάτι είναι πιθανό να περιέχει μόλυβδο. Οι περισσότεροι λένε πως μπογιά με μόλυβδο βάφανε τα ξύλινα πράγματα όπως πόρτες παράθυρα κτλπ. Γενικά στην Αμερική βάφανε ποιο πολύ τα σπίτια τους που ήταν ξύλινα. Δεν έχω κάποια εξήγηση να περιέχει ένας τσιμεντένιος τοίχος ακόμα και παλιός μια τέτοια μπογιά. Υπάρχουν κάτι δοκιμαστικα σαν αμπούλες που τα τρίβεις και αν αλλάξει χρώμα την έκατσες... Αλλά για να μου έρθει εδώ θέλει κάνα 20αρη και δεν ξέρω αν έχουν ακρίβεια. Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να με ενημερώσει θα το εκτιμούσα. Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by Ciniakos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα