Chihor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Για κάποιον σαν και εμένα που δεν έχει ιδέα από τέτοιο προγραμματισμό, απλά κορυφαίο. Μπράβο και ευχαριστούμε gnusselt.
mantzaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Υπάρχει και εναλλακτική Tools->Atribute extraction
RTouris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Έχω την εντύπωση πως το Tools->Attribute extraction δουλεύει μόνο σε blocks...
iliekater Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Άκρως διευκρινιστικά : δεν ρώτησα πως φορτώνεται . Εύγε gnusselt ! Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα για φυστίκια , έφαγα εχτές κάτι ΦΥΣΤΙΚΙΑ ! Άλλο πράγμα ! Ήταν ψημένα μαζί με τη φλούδα , δεν έχω ξαναφάει τέτοια !
paktomenos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2008 Άκρως διευκρινιστικά : δεν ρώτησα πως φορτώνεται .Εύγε gnusselt ! Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα για φυστίκια , έφαγα εχτές κάτι ΦΥΣΤΙΚΙΑ ! Άλλο πράγμα ! Ήταν ψημένα μαζί με τη φλούδα , δεν έχω ξαναφάει τέτοια ! Εγω ρώτησα και προφανώς έγινε μπέρδεμα από τον gnusselt στην απάντηση... @ mantzaras: υπάρχει και αυτό που λες, αλλά ανάμεσα στα attributes δεν έχω βρεί τις συντεταγμένες της polyline. Μήπως υπάρχει κάποια εντολή ή variable για προστεθούν σε αυτά?
whatisthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Υπάρχει η δυνατότητα ενα σκιτσάκι που χω φτιαξει στο Ecxel με τα εργαλεία εικόνας να μπορώ να το μετρήσω με καποιο εργαλείο? Το πλάτος στήλης που δίνουμε σε τι μονάδες είναι σε cm?
camelot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Το σκιτσάκι σου αυτό μήπως μπορείς να το δώσεις με συντεταγμένες στις κορυφές? Αν ναι, τότε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Δουλεύεις με mac?
whatisthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Συντεταγμένες στις κορυφές?Στο Autocad εννοείς?Όχι mac δεν δουλέυω! Θέλω να εισάγω αντικείμενα από το autocad στο excel και να μπορώ να τα μετράω στο excel για να φτιαξω καποιου είδους προμετρητικό εργαλείο..
camelot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Μιλάμε για το Excel. Aν τα σχεδιά σου μπορείς να τα εισάγεις αναλυτικά στο Excel δίνοντας συντεταγμένες των κορυφών τους, τότε γίνονται πολλά πράγματα. (Δες στα downloads αυτό που έχω ανεβάσει με τον τίτλο Εμβαδομέτρηση Πολυγώνου). Εκείνο που σκέπτομαι είναι αν μπορείς με το Αutocad (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν το γνωρίζω ως πρόγραμμα) να δώσεις (και στη συνέχεια να αποθηκεύσεις ως data) κάθε δομικό στοιχείο με διαφορετικό ID και στη συνέχεια να το μεταφέρεις αναλυτικά στο Excel. Δλδ, μπατικές τοιχοποιίες με ένα ID, δρομικές με άλλο ID, μαρμάρινα δάπεδα άλλο ID, ξύλινα με άλλο ID κ.λπ. Διαφορετικά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Σε ρώτησα για mac, γιατί αν σχεδίαζες με συγκεκριμένο σχεδιαστικό πρόγραμμα που τρέχει μόνο σε mac, θα μπορούσες με κατάλληλο μετασχηματισμό να πάρεις από το Excel αναλυτικά όλα τα στοιχεία του σχεδίου σου και να κάνεις προμετρήσεις και προϋπολογισμούς (όπως περίπου κάνει το ArchiCad). Πολύ εύκολα και απλά.
whatisthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Αυτό με το ID σίγουρα δεν γίνεται φίλε camelot..Αυτό που σκεφοόμουν αν εισάγοντας ως εικόνα(copy paste απο Autocad) ένα τοίχο πχ στο excel και δίνοντας στις στηλες ενα συγκεκριμενο πλατος να μπορουσα να μετρησω την εικονα αυτη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα