camelot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 To προσπάθησες? Στο σχεδιαστικό ClarisCad (που τρέχει όμως στον mac) μόλις το επιβεβαίωσα. Και γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Για κάθε κατηγορία δομικού υλικού δίνω διαφορετικο ID, αποθηκεύω το σχέδιό μου ως DATA και το διαβάζω στο Excel, οπότε σε στήλες παίρνω τα αναλυτικά στοιχεία του σχεδίου που έχω τσεκάρει.
whatisthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Σίγουρος είμαι από πλευράς Autocad στο βαθμό που το ξέρω και το χρησιμοποιώ εγώ..Αν γίνεται με lispakia κτλ αυτό δεν το ξέρω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος ας μας βοηθήσει. Εχω ψάξει για επιμετρητικό πρόγραμμα που να συνδέεται άμεσα με το Autocad ώστε πατώνατς lines ή poylines ή και points στο Autocad και να μεταφέρονται αυτόματα στο excel οι ιδιότητές τους όπως μήκος, area κτλ..τίποτα δεν εχω βρει...
camelot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Εγώ μέχρι εδώ (τον mac). Για τα PC το εισιήριό μου δεν ισχύει Ας απαντήσει άλλος.
sotiris_an Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Με lisp μπορείς να εξάγεις σε αρχείο txt τις συντεταγμένες points του Autocad. Μετά τα περνάς στο Excel και κάνεις ότι θέλεις. Το lispaki μπορεί να εξάγει απόσταση, εμβαδόν κ.α. Υ.Γ. Αυτό που λέει ο camelot γίνεται και στο AutoCAD, πιο δύσκολα όμως, με την διαδικασία εξαγωγής των δεδομένων των attributes.
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 άχ βρε camelot, λέγε λέγε συνέχεια, φωτιές θα μας ανάψεις στο τέλος...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Το autocad architecture εχεις καποιες δυνατοτητες επιμετρησεων...Το εχεις δοκιμασει??
ALDEBARAN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Ανεβαζω ενα αρχειο excell Κοιταξτε αν σας βολευει DIGIT.zip
camelot Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 @ Παναγιώτης Ο καιρός γαρ εγγύς. Νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσετε και άλλον πολιτισμό.
whatisthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 ALDEBARAN ωραίο excelaki... Μάλλον δύσκολο μου φαντάζει σαν λογική αυτό που λέω. Τετοια lispakia για το aytocad που να επιλέγεις polyline και να βγάζεις τα properties πού μπορώ να βρω?
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 κοίτα και εδώ : Autolisp-Autocad
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα