Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2019 Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα, μου ζητήθηκε πρόσφατα να κάνω σχέδιο ή μελέτη (δεν ξέρω πως λέγεται) φόρτωσης μηχανήματος πάνω σε φορτηγό. Το ζητάει το Μηχανολογικό. Έχετε κάνει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Κάποιο πρότυπο έστω κάτι? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Συνάδερφε με όλο το σεβασμό αλλά εάν δεν ξέρεις ούτε καν πώς λέγεται, πώς θα το κάνεις? Δηλαδή άντε και βρίσκεται ένα πρότυπο, πώς θα το αξιοποιήσεις? Καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον πιο έμπειρο συνάδερφο ώστε να καταλάβεις τι θα γράψεις και τι θα υπογράψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 (edited) έτσι του ζήτησαν του πελάτη μου από το Μηχανολογικό, για αυτό έκανα εδώ ερώτημα μήπως έχει κανείς κάτι παρόμοιο. Edited Οκτώβριος 2 , 2019 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Θα μπορούσες εναλλακτικά λοιπόν να απευθυνθείς στο Μηχανολογικό για να σου δώσουν κάποια πρότυπη μελέτη ή να σε καθοδηγήσουν ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 αν βρεί το πρότυπο στο διαδίκτυο θα γλιτώσει την επίσκεψη στο μηχανολογικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 (edited) Προφανώς και δεν βαριέμαι να πάω στο Μηχανολογικό, και αν δεν σε πειράζει αν δεν μπορείς να βοηθήσεις πήγαινε και σχολίασε κανένα άλλο θέμα. Σε ευχαριστώ. Απλά για να το ξέρεις και εσύ έχω ρωτήσει ήδη στο Μηχανολογικό δεν έχουν κάτι παρόμοιο. Edited Οκτώβριος 5 , 2019 by hkamp 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 Ωστόσο δε το σχολίασα για κακό. Γι' αυτό υπάρχει το διαδίκτυο, για να ελαχιστοποιούνται οι επισκέψεις στο κάθε μηχανολογικό και να γίνεται η ζωή καλύτερη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 (edited) Έτσι όπως το έγραψες φάνηκε σαν ειρωνία. Σου ζητώ συγνώμη. Ψάχνω ακόμα Edited Οκτώβριος 5 , 2019 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agios89 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 Βρήκα μια ΑΔΑ:ΒΙΚΑ1-Λ2Α αλλά είναι για επικαθήμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts