Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
14 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Το θέμα είναι αν το γήπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ή όχι. Αυτό είναι αντικείμενο έρευνας και όχι σύνταξης κειμένου.

Δεν υφίσταται Γ.Π.Σ.

Είναι άρτιο.

Στην πολεοδομία που ρώτησα μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης διότι αυτή καθορίζει την οικοδομησιμότητα.

Στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης μου είπαν ότι απαγορεύεται η κατοικία αλλά επιτρέπονται κατασκευές σχετικές με γεωργία π.χ. αποθήκες, ελαιοτριβεία, παρασκευαστήρια.

Συνάδελφος σε αντίστοιχη περίπτωση έγραψε στη δήλωση ότι "είναι άρτιο και η οικοδομησιμότητά του καθορίζεται και ελέγχεται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης".

Αυτό θεωρείτε ότι είναι σωστό; 

Δημοσιεύτηκε (edited)

Η Δ/νση Αγροτ. Ανάπττυξης καθορίζει τις επιτρεπόμενες χρήσεις. Για την αρτιότητα οικοδομησιμότητα εφαρμόζεται η ισχύουσα νομοθεσία, λαμβάνοντας υπόψιν και τις σχετικές αποφάσεις στε. Στη δήλωση 651 θα αναφέρεις τις επιτρεπόμενες χρήσεις, βάσει έγγραφης απάντησης της ανωτέρω Υπηρεσίας

Edited by tetris
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε

Πρώτα έπρεπε να πας στην Δ/νση Αγροτ. Ανάπτυξης (Δ/νση Γεωργίας της περιοχής σου) και αφού ακούσεις τι έχουν αυτοί να σου πουν για το θέμα σου, μετά θα μπορούσες να γράψεις εδώ στο Φόρουμ. 

Βασικά αυτοί, απο την δ/νση γεωργίας, βεβαιώνουν με έγγραφο τους (αυτό γινόταν, εδώ στην Θεσσαλονίκη, όταν εγώ πήγαινα στην οδό Παπαναστασίου), αν ένα γήπεδο βρίσκεται σε ζώνη υψηλής παραγωγικότητας ή όχι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.