Panos Voukalelis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Γεια σας ειμαι Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε και θα ξεκινησουμε με ενα φιλο μου ΠΜ το καινουργιο Εξ οικονομω για αδεια μικρης κλιμακας χρειαζεται μελετη θερμανσης μπορει να μου πει καποιος πως να την βγαλω?
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 (edited) 1 ώρα πριν, Panos Voukalelis said: ...μελετη θερμανσης μπορει να μου πει καποιος πως να την βγαλω? πρώτα απ όλα βάλε ειδικότητα στο προφίλ σου. Στο ερώτημα σου ή έχεις ένα απο τα προγράμματα για Μηχανολόγους που έχουν έτοιμο μεγάλο φάσμα της διαδικασίας κλπ κλπ ή απο την εταιρεία που θα αγοράσει ο ιδιοκτήτης την Αντλία θερμότητας ή τον λέβητα αερίου έχει έτοιμη υποδομή με Μηχανολόγους να σας δώσουν αν όχι όλη την μελέτη έτοιμη τουλάχιστον τον βασικό κορμό της ή ανοίγεις όλο τον ΚENAK αρχίζεις να διαβάζεις και να αναζητάς .... (δεν είμαι ο πιο αρμόδιος να σε κατευθύνω σ αυτό. Σε κάθε περίπτωση όμως ακόμα και να βρείς τα πρώτα δύο ή, ξεκίνα να διαβάζεις τα της νομοθεσίας ελάχιστες απαιτήσεις και προδιαγραφές. θα βρεις και σχετικό υλικό αν θυμάμαι καλά στα download μας Καλό ξεκίνημα.... και μη μασάς.... βουνό θα σου φανεί στην αρχή αλλά έχεις όλη την βάση στο κεφάλι σου μέσα έτοιμη και πρέπει μόνο να την βάλεις να δουλέψει. Edited Οκτώβριος 10 , 2019 by Didonis
gsaraf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Αν εννοείς την άδεια μικρής κλίμακας, μέσω της πλατφόρμας e-άδειες του ΤΕΕ.
Panos Voukalelis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2019 (edited) Τώρα ξεκινάω ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . Εννοώ μετά τις παρεμβάσεις για να βγάλεις άδεια Μικρής κλίμακας χρειάζεται μελέτη θέρμανσης η τεχνική έκθεση . Εάν μπορούσατε να μου πείτε ποια προγράμματα ακριβά να ψάξω να πάρω θα με βοηθήσατε πολύ ευχαριστώ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Οκτώβριος 12 , 2019 by hkamp
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα