ni-di Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2019 Μπορείο ο ωφελούμενος του προγράμματος να είναι και ο κατασκευαστής του;
dryianni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2019 Θεωρητικά μπορεί γιατί δεν το εξαιρεί ο Οδηγός.
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2019 On 17/10/2019 at 1:29 ΜΜ, ni-di said: Μπορείο ο ωφελούμενος του προγράμματος να είναι και ο κατασκευαστής του; Ναι μπορεί, το έχουμε απαντήσει και σε άλλο Thread (νομίζω είχα αναρτήσει την απάντηση σε ίδιο ερώτημά μου στο υπουργείο). Καλή συνέχεια!
dryianni Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 On 22/10/2019 at 3:22 ΜΜ, Maria Electrical Engineer said: Ναι μπορεί, το έχουμε απαντήσει και σε άλλο Thread (νομίζω είχα αναρτήσει την απάντηση σε ίδιο ερώτημά μου στο υπουργείο). Καλή συνέχεια! Μπορούμε να έχουμε ξανά Αην την απάντηση γιατί δεν τη βρίσκω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Καλησπέρα @dryianni Θα την παραθέσω τη Δευτέρα προς το μεσημέρι που θα είμαι στο γραφείο. 2
thanz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Μήπως μπορούμε να έχουμε την απάντηση από το υπουργείο? Ευχαριστώ
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 δεν την εβαλε η Μαρία? Μάλλον θα δουλευει σε αλλον Νομό.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Η απάντηση που έλαβε η Μαρία:
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Καλημέρα σε όλους και στους @Arche @georgegaleos @thanz! Το ξέχασα η αλήθεια είναι αλλά θυμίστε με βρε παιδιά Το ερώτημά μου: Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε αν επιτρέπεται ο ωφελούμενος να είναι ο ίδιος και ο προμηθευτής/ ανάδοχος του έργου, μιας και δεν αναγράφεται κάτι σχετικό στον οδηγό του Προγράμματος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και η απάντηση: Δεν αναφέρεται σχετικός περιορισμός στον επίσημο οδηγό του Προγράμματος. Υποστήριξη προγράμματος Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ Τομέα Ενέργειας Πράγματι είχα τέτοιες περιπτώσεις και προχώρησαν μια χαρά! Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ πείτε μου. Καλή συνέχεια!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα