Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ


ilias78

Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών)

Καλημερα. Μολις χθες η περειφερια ΑΜΘ εδωσε επιπλεον 15 εκ. για το εξοικονομω ΙΙ. Ξερει κανεις απο τις αλλες περιφέρειες που εδωσαν νωριτερα επιπλέον πορους τη διαδικασία θα ακολουθηθεί τωρα? Ρωταω γιατι ειμαι στο σταδιο 3 στην αιτηση μου (δεν προλαβα τους αρχικους πορους) ... ευχαριστω εκ των προτερων

Επισης πλεον η αιτηση μου δεν φενεται στο συστημα ..Γραφει ''ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ''

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δε βρέθηκε ή δε μπορείτε να τη δείτε γιατί το πληροφοριακό σύστημα για τους ωφελούμενους είναι ανοικτό (δλδ. φαίνεται η αίτησή τους) μόνο για την αίτηση δανείου;
Για να μάθετε αν έχει φθάσει ως το στάδιο 03 η αίτησή σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το/τη Σύμβουλο Έργου σας για να σας πει αν αυτός/αυτή τη βλέπει. Αν δεν τη βλέπει, τότε θα πρέπει να καλέσετε στο Help Desk. 

Link to comment
Share on other sites

Μα ξέρω ότι είμαι στο 3ο στάδιο. Το είχα δεί προσωπικά....Αυτό που ρωτάω είναι αν γνωρίζει κανείς τι διαδικασία θα ακολουθήθει τώρα με τους επιπλέον πόρους που ανακοίνωσε η περιφέρεια. 

Edited by ilias78
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.