Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Συνάδελφοι δεν νομίζω ότι το ποσοστό αποχής 70% προέρχεται από την δυσκολία μετάβασης στα εκλογικά κέντρα και φέρνω παράδειγμα μικρές επαρχιακές πόλεις που μπορεί να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, καθώς οι αποστάσεις δεν είναι απαγορευτικές, όμως ούτε και σε αυτές, το ποσοστό συμμετοχής είναι ιδιαιτέρως μεγάλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 20 ώρες πριν, nik said: Γιατί λογικά κοστίζει και δεν συμφέρει αλλά και γιατί πολλοί θέλουν να τα πούνε από κοντά. Γιατί οι εκλογές παραδοσιακού τύπου δεν κοστίζουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Αν θυμάμαι καλά, παλιά μελέτη του ΤΕΕ είχε δείξει μικρότερο κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 "Απαξίωση" λεβέντες μου, αυτή είναι η λέξη "κλειδί".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 οι εκλογές παραδοσιακού τύπου κοστίζουν περισσότερο ______________________________________________________________________________ δεν έχω υπογραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2019 2 ώρες πριν, ΚΑΝΑ said: Αν συν/φε δεν μπορούμε να λύσουμε τα θέματα που μας αφορούν μέσω των συλλογικών οργάνων μας (ΤΕΕ -Σύλλογοι κλπ) τότε τι να πω! Μήπως απλά δε μας αφορούν; Μήπως απλά δεν αξίζει τον κόπο να τα λύσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα