Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φούσκωμα σοβά σε ταβάνι


lampater

Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους συμφορουμίτες.

Γράφω εδώ το θέμα μου, γιατί πιστεύω οτι από σας θα έχω μια ασφαλή και μελετημένη απάντηση. Όπως  θα δείτε στις φωτογραφίες (δικό μου διαμέρισμα) εμφανίστηκαν φουσκώματα στο σουβά του ταβανιού ( η γνώμη μου είναι λόγω φουσκώματος των σίδερων της πλάκας ) σε μικρή έκταση. Στο δικό μου μπαλκόνι υπάρχουν κλίσεις και τα νερά πλυσιμάτων ή βροχής φεύγουν μακριά από τη μπαλκονόπορτα.

Στον πάνω όροφο άλλαξαν πλακάκια στο μπαλκόνι ( πριν 9 χρόνια ) και ο πλακάς θεώρησε καλό να σηκώσει τα πλακάκια και να τα φέρει πρόσωπο με το μάρμαρο του οδηγού της μπαλκονόπορτας.

Επιπλέον λόγω του οτι δεν έφτιαξε κλίσεις τα νερά έρχονται και λιμνάζουν στον οδηγό-μάρμαρο της μπαλκονόπορτας. Υποθέτω οτι αυτό είναι η αιτία του προβλήματός μου.

Η ερώτησή μου είναι, πως θα πεισθεί ο πάνω ιδιοκτήτης οτι ευθύνεται , τι πρέπει να κάνει και ποια υλικά και πως πρέπει να χρησιμοποιήσει για να σταματήσει  να ποτίζει η πλάκα.

Όσο για μένα θα εκτιμούσα τη γνώμη σας για το τι να κάνω τώρα ή να περιμένω το ερχόμενο καλοκαίρι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

P1160247.JPG

P1160248.JPG

P1160249.JPG

Link to comment
Share on other sites

Τα προβλήματα με την υγρασία δεν είναι τόσο απλά. Το συγκεκριμένο (αν όντως οφείλεται σε κακοτεχνία του άνωθεν δαπέδου) θα είχε επηρεάσει πρώτα το δάπεδο (φουσκώματα, κλπ) και μετά την οροφή σου. Αυτό που θα κάνεις, είναι να καθαιρέσεις τα "φουσκώματα" (και, προφανώς, το κουρτινόξυλο) ώστε να αποφύγεις πιθανή πτώση του σοβά και να έχεις πλήρη εικόνα. Καλό όμως είναι να καλέσεις μηχανικό, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση. Εξ αποστάσεως, δεν μπορεί να δοθεί απάντηση

Edited by tetris
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μένω Κορυδαλλό, οπότε τι κάνω?

.Να σημειώσω επίσης ότι το υπόστρωμα των πλακιδίων είναι μείγμα  με διογκωμένο περλίτη από κατασκευής (εικοσαετία).

Ευχαριστώ

Η αναζήτηση μηχανικών,  πάροχων υπηρεσιών, επαγγελματιών κλπ, δια μέσω του φόρουμ δεν επιτρέπεται. Μέρος του μηνύματος έχει διαγραφεί. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Βασική αρχή του φόρουμ είναι να μην προτείνει πρόσωπα αλλά λύσεις.

Στην περιοχή σου δραστηριοποιούνται πολλοί συνάδελφοι. Με μια απλή έρευνα (ρωτώντας γνωστούς) μπορείς να εντοπίσεις τον κατάλληλο

Ο περλίτης είναι ό,τι χειρότερο για υπόστρωμα διότι σε περίπτωση υγρασίας διογκώνεται, με αποτέλεσμα να "σηκώσει" τα πλακάκια.  

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.