grgrg Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Γεια!ειμαι νεος στο φορουμ και εχω μια απορια,οποιος ξερει οτιδηποτε ας ποσταρει.Ειμαι 19 χρονων και θελω να δουλεψω μεχρι και τον Σεπτεμβριο σε κατασκευαστικα εργα σαν ανειδικευτος εργατης.Που μπορω να δω καποιο σχεδιαγραμμα για τα δημοσια εργα που προγραμματιζονται να γινουν αυτο το διαστημα που θελω,για να απευθυνθω στην αναλογη κατασκευαστικη εταιρεια για προσληψη?
sotiris_an Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Πήγαινε στον Δήμο της περιοχής σου ή στη Νομαρχία. Αυτοί θα σου πουν τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί ή που θα δημοπρατηθούν, καθώς και ποιοι είναι ανάδοχοι. Συνήθως αυτά δημοσιεύονται και σε τοπικές εφημερίδες.
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Κατά την άποψή μου δεν θα σε βοηθήσει πολύ η διαδικασία (αναζήτηση αναδόχων) που ξεκινάς εφόσον ευκολότερα θα βρεις δουλειά σε υπεργολάβους καθότι εκείνοι διαθέτουν πλέον το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του εργατοτεχνικού προσωπικού => έχεις και περισσότερες πιθανότητες. Απλά ψάξε γύρω σου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα