Burned Electrician Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2019 Καλησπερα.... ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για μια εργασία που θα είναι για σχεδιασμό προϊόντων... όπως πχ... μια υδραυλική σκάλα, υδραυλική πόρτα φεριμποτ ή έστω για κάποιο concept. ώστε να ετοιμάσω την τεχνική μελέτη του προϊόντος. Ποια μου προτείνετε; πχ ενας γνωστός μου, μου είπε το pro engineer. ευχαριστώ εκ των προτερων
Burned Electrician Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 κάποια βοήθεια σχετικά;
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 Inventor της Autodesk Νομίζω πως υπάρχει και ειδική προσφορά για φοιτητές
Burned Electrician Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 2 ώρες πριν, Didonis said: Inventor της Autodesk Νομίζω πως υπάρχει και ειδική προσφορά για φοιτητές με το συγκεκριμένο μπορώ να σχεδιάσω και έπιπλα γραφείου πχ καρεκλες;
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2019 (edited) Άμα θες ναι Εφόσον το μάθεις πρώτα Δεν είναι δέκα λεπτά η μάθηση αυτή ούτε λίγες ώρες Edited Νοέμβριος 10 , 2019 by Didonis
Burned Electrician Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 Να ρωτήσω κάτι άλλο.... Που θα βρω τις προδιαγραφές για το προϊόν μου, δεν ξέρω αν το θέτω σωστά εννοώ τα standard του προϊόντος iso και τα σχετικά για να δω τι διαστασεις κλπ. Στο ίντερνετ βρίσκω μόνο επί αγορας, δεν υπαρχουν φρι διαθεσιμα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα