Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορία για τις επιδοτήσεις


dimitris_notis

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Γεια σας και απο μένα!Εχω και γω καποιες απορίες...αν μπορειτε να βοηθήσετε..Είμαι πτυχιούχος Δομικών Έργων και έχω κανει τα χαρτια μου στον οαεδ για επιδότηση.Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει και πρεπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος για να πάρω την έγκριση.Ταυτόχρονα εχω κανει τα χαρτιά μου για θέση σε δημόσια υπηρεσία με 8μηνη σύμβαση...Είχα ξαναπαει παλιοτερα αλλά με ασφαλιση ΙΚΑ...σε περιπτωση που επιλεγω για αυτη τη θεση δημιουργει προβλημα το γεγονος οτι πλεον θα εχω ΤΕΒΕ?Θα πρεπει να κοβω αποδειξεις??Μπορει να γινει προσληψη σαν ελευθερος επαγγελματίας???Δεν ξερω τι να επιλεξω απο τα δυο..παρακαλω βοηθειστε γιατι τα περιθωρια στενευουν!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Link to comment
Share on other sites

Λογικά ο μόνος τρόπος να λύσεις την απορία σου είναι με επίσκεψη στην αρμόδια για την πρόσληψη υπηρεσία. Εντελώς θεωρητικά όμως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσληφθεί με σχέση εξαρτημένης εργασίας απλώς θα πληρώνεις και ΤΕΒΕ και θα σου βάζουν και ΙΚΑ, χωρίς όμως η δευτερεύουσα ασφάλιση να υπολογίζεται στη σύνταξη κλπ. Αξίζει όμως να ρωτήσεις για το ενδεχόμενο μετατροπής της σύμβασης από ορισμένου χρόνου σε σύμβαση έργου.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι τι λέει ο ΟΑΕΔ για αυτό. Ξαναδιάβασε τις προυποθέσεις της επιδότησης μη τυχόν υπάρχει πρόβλημα με σύμβαση με δημόσιο φορέα. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ ισχύουν ό,τι σου είπε ο cna.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.