Alekos21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 θελω να φτιαξω ενα δωματιο στην ταρατσα, 20τμ, 2.30 υψος , 3 τοιχοι , μου εχουν προτεινει το alphablock (YTONG) ,Θελω να μου πει καποιος πιο ειναι το κοστος αυτης της εργασιας , με την κατασκευη και το σοβατισμα των τοιχων.
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 1 ώρα πριν, Alekos21 said: Θελω να μου πει καποιος πιο ειναι το κοστος αυτης της εργασιας a Στο φόρουμ δεν κοστολογούνται έργα Θα σας ενημερώσει ο μηχανικός ή το τεχνικό γραφείο που υποχρεωτικά πρέπει να πας για να σου βγάλει την άδεια δόμησης προσθήκης και ύψος Υ.Γ. Ενδεικτικά όμως μπορούμε να κοστολογηθεί το πρόστιμο που θα φας αν το κάνεις χωρίς άδεια. Με την καλημέρα υπολόγισε 15000€ + καταδεφιστεο + ποινικό 2
ppanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2019 41 λεπτά πριν, Didonis said: Υ.Γ. Ενδεικτικά όμως μπορούμε να κοστολογηθεί το πρόστιμο που θα φας αν το κάνεις χωρίς άδεια. Με την καλημέρα υπολόγισε 15000€ + καταδεφιστεο + ποινικό + ΙΚΑ 1
Didonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2019 17 ώρες πριν, ppanag said: + ΙΚΑ + κλπ κλπ ..... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα