Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα, στη μεζονέτα μας τα μπετά έπεσαν το 1993, το 2004 έγινε μόνωση στην ταράτσα με Dow, περλομπετο,ασφαλτοπανο, βιομηχανικό δάπεδο, εκτός από τα μπαλκόνια όπου υπήρχε διακοσμητική κεραμοσκεπή.Υγρασια στον όροφο δεν έχει εμφανιστεί.

Πριν 3 χρόνια το ταβάνι του διαδρόμου παρουσίασε φουσκώματα γραμμικά κ οι δύο μηχανικοί που το είδαν το απέδωσαν σε έλλειψη αποστατών κ διάβρωση των σίδερων της πλάκας που ήρθαν σε επαφή με τον ασβέστη. Ένας πρόχειρος έλεγχος στη μόνωση έδειξε ότι δεν υπάρχει θέμα υγρασίας.Το πρόβλημα υπήρχε σε μικρότερο βαθμό κ στα 2 από τα τρία υπνοδωμάτια αλλά καθόλου στα μπαλκόνια κ στη σκεπαστή βεράντα.

Έγινε επισκευή με τα υλικά που υπέδειξε ο μηχανικός αλλά μάλλον όχι καλός καθαρισμός των σίδερων.

3 χρόνια μετά το πρόβλημα επανήλθε πιο έντονο.Ο τρίτος μηχανικός έθεσε θέμα υγρασίας μια κ είδε το ταβάνι μετά την πρόσφατη κακοκαιρία. Εγώ δεν αντιληφθηκα την υγρασία στην τρύπα που ανοίχτηκε στο ταβάνι αλλά εκείνοι είπαν ότι υπάρχει.

Μου σύστησαν να στεγανοποίηση τα κεραμίδια γιατί θεωρούν ότι από εκεί μπαίνει η υγρασία.

Αυτό θα γίνει άμεσα αλλά πότε πρέπει να φτιαχτούν τα σίδερα κ πως θα ξέρω αν το φαινόμενο δεν εμφανιστεί πάλι. Κάποιος  μου είπε μήπως η μόνωση αφήνει νερό να περάσει κ έχει συσσωρευτεί.

Πρέπει να στεγνώσει η πλάκα το καλοκαίρι για να κλείσει το ταβάνι με γυψοσανίδα;

IMG_20191114_222022.jpg

IMG_20191114_224924.jpg

IMG_20191114_224932.jpg

Edited by Pavlos33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.