terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Εισαι μηχανικος???Αν ναι, στην ευθυνη της επιβλεψης παντος δεν ειναι κ το στοκαρισμα των πλακιδιων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 ναι μηχανικός είμαι. δεν ειναι θέμα ευθύνης σε 1η φάση, είναι να βρώ τι ακριβώς φταιει για μελλοντικά έργα έτσι και αλλιώς θα διορθωθεί το προβλημα Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
frifri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Έτσι που το περιγράφεις τώρα, σίγουρα φταίει το καθαριστικό,μου έχει συμβεί και εμένα σε μια ταράτσα(περκολα) όταν το συνεργείο καθαρισμού άφησε το καθαριστικό να επιδράσει αρκετή ωρα και ιδιαίτερα σε μέρη που είχε πέσει περισσότερο είχε γίνει χωράφι, όποτε το ψιλοστοκαρισα κάπως.το συμπέρασμα είναι ότι τα πλακάκια χρειάζονται προστασία ιδιαίτερα όταν έχουν άγρια επιφάνεια , μερικά συνεργεία δεν σέβονται τίποτα.Οι στόκοι της σειράς δεν αντέχουν σε αυτή τη διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Τι να σου πω frifri, το θέμα είναι πως μπορώ να το αποδείξω οτι φταίει το καθαριστηκο..... Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
frifri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Σιγουρα ο στοκος εχει αγριεψει οποτε τον συγκρινει με ενα καλο κομματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 ο πελάτης ισχυρίζεται ότι το φταίξιμο είναι του πλακά..... σκεφτομαι να παρς δείγμα και να παω στο επιμελητηριο μας.θα βγάλω άκρη με δείγμα και φωτογραφείες??? Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
frifri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Καλλυτερα να μπεις στη διαδικασία αντικατάσταση του στόκου πάρα να ψάχνεσαι νομικά δεν νομίζω οτι θα κερδίσεις τίποτα.το κοστολόγιο ειναι αμελητέο Link to comment Share on other sites More sharing options...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 δεν ειναι θεμα κοστολογιου ή χρονου...ή οτιδήποτε άλλο.έτσι και αλλιώσ για την υστεροφημία μου και μόνο θα αντικαταστήσω τον στόκο με δικά μου έξοδα. το θέμα είναι να μάθω γιατι έγινε όλη αυτή η κακοτεχνια...και δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
frifri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Ε!!δε τα είπαμε ,καθαριστικό ισον διαβρωτικό. Αυτά έχουν σαν βάση το βιτριόλι δεν είναι θέμα κακοτεχνίας.μη στενοχωριέσαι οι αστοχίες ειναι στο πρόγραμμα ναταναι κανένα στατικό να πω μάλιστα!!!να θεωρήσεις το θέμα λήξαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2009 ταπαμε ταπαμε.... το θεμα ειναι πωσ θα το αποδείξω επίσης στον πελατη μου. Χάρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα