harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται σύντομα να παραλάβω 2 τεμάχια αλουμινίου σε χρώματισμο ral. γίνεται να αντιστοιχίσω την συσγκεκριμένη βαφή με ακριβώς ίδιο χρώμα σε βαφή για σίδηρο?
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Ναι....θα πας σε καταστημα με χρωματα και θα τους ζητησεις να σου φταιξουν τον ιδιο κωδικο χρωματος σε ντουκοχρωμα (λαδομπογια)...Το εχω κανει και γω....Ειναι ακριβως το ιδιο χρωμα απλα λογω των διαφορετικων υλικων μπορει να αλλαζει η αποχρωση στο απειροελαχιστο...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 οκ. αλλά η ταυτιση των χρωμάτων γίνεται με το "μάτι" η θπάρχει κάποιο μηχανημα ποθ ταυτίζει τα χρώματα? χάρης
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Αν εχεις το νουμερο υπαρχει ακριβως το ιδιο σε ντουκοχρωμα...αν δεν το εχεις πας ενα δειγμα, το σκαναρει και σου βγαζει την αποχρωση...Απλα το ral που λες δεν ειναι γυαλιστερο..??? Επειδη το ντουκοχρωμα βγαινει σε ματ-σατιν-γυαλιστερο κοιταξε να ταιριαζει κ η υφη..
ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Σε μία ανάλογη δική μου περίπτωση, ο υπεύθυνος του σχετικού καταστήματος τσέκαρε το υπάρχον χρώμα με μία συσκευή laser η οποία έδωσε την απόχρωση κατευθείαν στην οθόνη του μηχανήματος και στη συνέχεια αυτό έβγαλε κατ΄ευθείαν την ίδια απόχρωση.
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Ναι ναι...αυτο το λειζερ ελεγα κ γω...
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2009 Αν εχεις το νουμερο υπαρχει ακριβως το ιδιο σε ντουκοχρωμα...αν δεν το εχεις πας ενα δειγμα, το σκαναρει και σου βγαζει την αποχρωση...Απλα το ral που λες δεν ειναι γυαλιστερο..??? Επειδη το ντουκοχρωμα βγαινει σε ματ-σατιν-γυαλιστερο κοιταξε να ταιριαζει κ η υφη.. εχω το κωδικό ral ελπίζω να τα καταφερω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα