Henry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Συγχαρητηρια σε όλους του μηχανικούς του ΤΕΕ που πλέον μπορούν ελεύθερα να μάθουν το 3dmax και να ασχοληθούν με animation και graphic design και πλεόν θα μπορούν να προσληφθούν από τηλεοπτικά κανάλια, διαφημιστικές εταιρείες, κινηματογραφικούς κολοσσούς κτλ. Γιατί σπουδάσαμε άραγε πολυτεχνείο αφού το ΤΕΕ μας θέλει σχεδιαστές?
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 henry, 3 posts (μέσα σε 7 μήνες) κατακριτικά χωρίς να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό. Πραγματικά σκέφτομαι "βρε μπας και είναι ο Μάκης?"
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Να δω τι άλλο θα ακούσουν τα αφτιά μου!Ρε παιδιά πείτε καμμιά γνώμη για τα σεμινάρια.Για τα προγράμματα κατηγορίας Ι π.χ. ξέρει κανείς τίποτα?Έχει πάρα πολλά θέματα και φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα. Εγώ αν και Π.Μ σκέφτομαι να παρακολουθήσω κάτι με ενέργεια ή οικονομικά.Τι λέτε εσείς?
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Επιλαχόντας λέει το email, δηλαδή έπεσε άκυρο (Χι).. Περιμένουμε λέει για τα νεώτερα.
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Directionless μια απ τα ίδια.Την περίοδο των σεμιναρίων εμείς θα κάνουμε μπάνια τελικά.....
ssamart Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση που σε κάποιους μπορεί να φανεί αφελέστατη... Είμαι ένας από τους 2000 κληρωθέντες και προσπαθώ να διαλέξω το σεμινάριο που θα παρακολουθήσω. Τα περισσότερα θέματα από αυτά που με ενδιαφέρουν οργανώνονται από το ΙΕΚΕΜΤΕΕ με έδρα την Αθήνα. Υπάρχει μήπως και κάποιο παράρτημα του συγκεκριμένου φορέα στη, Κεντρική Μακεδονία?Και αν ναι ποια η διεύθυνση ή το τηλ τους? Αν γνωρίζει κάποιος συνάδερφος και μπορεί να με ενημερώσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 ssamart περιμένω κι εγώ από την κεντρική σελίδα του προγράμματος να ενημερωθώ για το που και καποια προγράμματα θα υλοποιηθούν. Μάλλον αύριο θα αναρτηθούν
ssamart Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 ssamart περιμένω κι εγώ από την κεντρική σελίδα του προγράμματος να ενημερωθώ για το που και καποια προγράμματα θα υλοποιηθούν. Μάλλον αύριο θα αναρτηθούν Καταρχιν ρωτάω γιατι θα ήταν άδικο για τους συναδέρφους της Βορείουθ Ελλάδος, αν όλα αυτά τα πολύκαλά θέματα γίνονται μόνο στην Αθήνα και όχι και σε κάποιο φορέα στη Βόρεια Ελλάδα. Και κατα δεύτερο γιατί η μοναδική ημέρα που μπορώ να δηλώσω συμμετοχή είναι αύριο...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 μέχρι τις 17/7 είναι οι αιτήσεις. Αν έχω καταλάβει καλά τα θέματα που έχει δημοσιεύσει το ΤΕΕ είναι αυτά που προτίθεται να υλοποιήσει ή θα ήθελε να υλοποιήσει. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν από το ΙΕΚΕΜ ή ότι θα βρεθούν φορείς να τα υλοποιήσουν
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2009 Από τη σελίδα του e-μηχανικοί μπορείτε να δείτε ποια προγράμματα θα υλοποιηθούν και από ποιους
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα