Νικος σοφος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 Καλησπερα κ από μένα σε όλους. θελω να αλλάξω τον θερμοστάτη χώρου στο σπιτι μου γιατί δε δουλεύει σωστά.η μάρκα του είναι Honeywell.πηρα ένα WiFi από το εξωτερικό.μηπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τη σύνδεση του. απο τον τοίχο βγαίνουν τρία καλώδια.μαυρο κίτρινο κ μπλε. Στον παλιο βλέπω ότι ο ηλεκτρολογος κάνει κ μια γέφυρα 2 με 5. κιτρινο στο 2, μπλε στο τρία και μαύρο στο 6.σας παραθέτω κ φωτογραφίες.
el greco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 μαυρο στο L(4) με γεφυρα στο 2. μπλε στο Ν (3) και κιτρινοπρασινο στο 1 1
Νικος σοφος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 Ευχαριστω πολύ.το δοκιμάζω κ θα σου πω. Τα έβαλα όπως τα είπες αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ. τα έβαλα κ διαφορετικά όπως νόμιζα εγώ ,γέφυρα από το 1 στο 4 , στο 2 το κίτρινο, στο 3 το μπλε , κ στο 4 το μαύρο . Αλλά κ δω δε βλέπω φως. Τι μπορεί να φταίει;
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 (edited) Η συνδεσμολογία που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω, όσο και αυτή που έκανες εσύ, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι ούτε ο παλιός θερμοστάτης είναι συνδεδεμένος σωστά ή τα χρώματα των καλωδίων είναι μπερδεμένα. Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο και μην παίζεις με την ασφάλεια, τόσο την δική σου όσο και της εγκατάστασης. Edited Δεκέμβριος 8 , 2019 by VirusX2
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2019 https://www.diynot.com/diy/threads/replacing-honeywell-t6360b-thermostat-wiring.417424/ Οντως η ενωση πρεπει να ναι λαθος . προτείνεται χωρις τη γεφυρα ενωση
Σπυρος.31 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 On 7/12/2019 at 6:23 ΠΜ, el greco said: μαυρο στο L(4) με γεφυρα στο 2. μπλε στο Ν (3) και κιτρινοπρασινο στο 1 O El greco εχει δικιο, είχα και εγω εναν ίδιο και η συνδεση ειναι αυτή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα