b35 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2019 Γεια σας. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο, ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν περιορισμοί στο να εγκατασταθεί επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου, σε υπάρχων λεβητοστάσιο και με εναλλακτική λειτουργία και του λέβητα πετρελαίου που ήδη υπάρχει τώρα. Η δεξαμενή πετρελαίου τώρα υπάρχει στο λεβητοστάσιο και χωρίζεται με τον λέβητα με τοίχο. Ευχαριστώ
b35 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 Γεια σας. Μάλλον θα πρέπει να διαβάσω τον σχετικό νόμο, ώστε να βρω απάντηση στην ερώτησή μου. Θα παρακαλέσω όποιος Συνάδελφος γνωρίζει την σχετική νομοθεσία, να με πληροφορήσει σχετικά για αυτήν. Ευχαριστώ.
qwert Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Νομίζω δεν επιτρέπεται. Επικοινώνησε με ΕΔΑ. Βλεπε επίσης σχετική νομοθεσία: ΦΕΚ Β.976.2012
*olga* Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2019 Δεν επιτρέπεται στον ίδιο χώρο να έχεις λέβητα αερίου κ λέβητα πετρελαίου ή δεξαμενή. Επισυνάπτω τον κανονισμό εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου που ζήτησες. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.pdf
b35 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα