ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 προφανώς για όλες αυτές τις περιπτώσεις θα ισχύσουν οι μεταβατικές διατάξεις του άρθρο 26 του Ν. 2831/00
chrisvach Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 (edited) Εγώ έχω νέο κτήριο κατηγορίας 3 που έχει εκδοθεί μόνο η βεβαίωση όρων δόμησης. Καταδικασμένος είμαι έτσι; Edit: Πάντως για τις περιπτώσεις που έχει εκδοθεί προέγκριση, στο Δ.Κ. φαίνονται και οι μονώσεις και οι τυχόν ηλιακοί και οι Α/Θ. Θα χρειαστεί ενημέρωση και του Διαγράμματος Κάλυψης αν χρειαστεί να γίνει Α το κτήριο Edited Δεκέμβριος 21 , 2019 by chrisvach
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Τι σημαίνει "ριζική ανακαίνιση"? Εαν γίνει αντικατάσταση κουφωμάτων και αντικατάσταση στέγης και αλλαγή εσωτερικής διαρρύθμισης, θεωρείται ως ριζική ανακαίνιση και απαιτείται ΜΕΑ?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αλλά έχει βγει στο ΦΕΚ Β'408/14-2-2019, απόφαση α/α 4 "Καθορισμός του τρόπου υπολογισμού της αξίας του κτιρίου ή της κτιριακής μονάδας για το χαρακτηρισμό μιας ανακαίνισης ως ριζικής", αλλά αφορά "τον τρόπο υπολογισμού της αξίας κτιρίου ή κτιριακής μονάδας για το χαρακτηρισμό μιας ανακαίνισης ως ριζικής (ανακαίνιση μεγάλης κλίμακας) κατά την έννοια της παρ. 12 του άρθρου 2 του ν. 4122/2013.
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Υποθέτω ότι η ΜΕΑ αφορά οικοδομικες αδειες για κτίρια όπως κατοικίες, γραφεία. Στις περίπτωσεις, οπως οταν έχουμε ΕΕΜΚ για αγροτικές αποθήκες εκεί δεν θα υπάρχει απαίτηση για ΜΕΑ ...?
Megapad Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 άρα υποχρεωτικά φωτοβολταϊκά στις στέγες....
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 4 ώρες πριν, Paul_Mix said: ............ Στις περίπτωσεις, οπως οταν έχουμε ΕΕΜΚ για αγροτικές αποθήκες εκεί δεν θα υπάρχει απαίτηση για ΜΕΑ ...? όχι
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 2 ώρες πριν, Megapad said: άρα υποχρεωτικά φωτοβολταϊκά στις στέγες.... Όχι απαραίτητα..
Megapad Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 4 ώρες πριν, terry said: Όχι απαραίτητα.. ίσως να μπορεί και με αντλία
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2019 Με εξωτερική μόνωση 10εκ , αέριο ή αντλίες για θέρμανση, καλά κλιματιστικά ψύξης και μεγάλα ηλιακά για ΖΝΧ νομίζω βγαίνει το Α, σωστά ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα