Alexandros Sotiropoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 (edited) Ενδιαφέρομαι να κατασκευάσω κατοικία στην ευρήτερη περιοχή της αθήνας αλλά δεν είμαι μόνιμος κάτοικος ελλάδας. Μόλις έχω ξεκινήσει τον σχεδιασμό της κατηκοίας με αρχιτέκτονα εκτος ελλάδας επειδή θέλω να επιβλέπω την διαδικασία σε καθημερινή βάση. Aν γνωριζω σωστά για να πάρω άδεια οικοδομής πρέπει να έχω έλληνα μηχανικό να υπογράψει όλα τα απαρέτητα σχέδια .. Oι ερώτησεις που εχω είναι οι εξής : Τι είναι πιο οικονομικό και πιο σωστό να φτιάξω όλα τα απαρέτητα σχέδια εκτος ελλάδας και να προσλάβω έλληνα μηχανικό συμβουλευτικά από την αρχή η να κάνω το design και visuals εκτός και να προσλάβω έλληνα μηχανικό για όλα τα σχέδια και την άδεια ? Eπίσης που θα μπορούσα να βρω πληροφορίες για την αμοιβή του μηχανικού ? Σας ευχαριστώ έκτον προτέρων για της απαντήσεις σας Edited Δεκέμβριος 22 , 2019 by Alexandros Sotiropoulos
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 1. Πιο οικονομικό, είναι να ξεκινήσεις με Έλληνα μηχανικό 2. Του δίνεις τα (πιθανά) (προ)σχέδια του αλλοδαπού για να τα προσαρμόσει στα καθ' ημάς δεδομένα 3. Του αναθέτεις όλη τη σχετική διαδικασία. Αφού, εννοείται, έχετε συμφωνήσει στην αμοιβή
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα