Marios Zarras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 (edited) (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλησπέρα. Αγόρασα έναν ηλεκτρονικό θερμοστάτη της Logicterm και το manual δεν βοηθάει και πολύ (η άπλα εγώ δεν ξέρω). μέσα στο καπάκι έχει την παρακάτω εικόνα. μπορείτε να μου πείτε ποιο καλώδιο πάει που; Ευχαριστώ εκ τον πρότερων. Edited Δεκέμβριος 30 , 2019 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 πες μας και τα χρωματα απο το καλωδιο που ειχε ο παλιος να δουμε.και σου λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 Στο δύο βάζεις την μόνιμη φάση και στο 3 την επιστροφή. Αυτό είναι η θεωρία το πρόβλημα σου τώρα είναι να αναγνωρίσεις με ασφάλεια την φάση (σχετικά εύκολο) και την επιστροφή (εδώ είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 To σχεδιάγραμμα ειναι απλούστατο ουτε ουδέτερους ουτε τπτ. Δειξε μας το παλιο να σου πουμε τι κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα