Argiris Tsaknis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά!πριν 7 χρόνια που έκανα την σοφίτα μου για μόνωση έβαλα fibran 5-αρι και πάνω κεραμίδια. Τώρα όπως και τότες έχω τεράστιο πρόβλημα με την ηχομόνωση του χώρου, καθώς η σοφίτα έγινε πλέον η κρεβατοκάμαρα μας. Σκέφτηκα να ξηλώσω τα κεραμίδια και να βάλω και πετροβαμβακα. Το ερώτημα μου είναι αν θα έχω αποτέλεσμα, ή αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση για να απαλλαγώ από αυτό το πρόβλημα.σας ευχαριστώ Edited Ιανουάριος 5 , 2020 by Pavlos33
georges81 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2020 Απο τν εσωτερικη μερια δν μπορεις να βαλεις ξχομονωτικο κ να το καλυψεις π.χ με γυψοσανοδα?
Argiris Tsaknis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Καλημέρα!Το εσωτερικό της σοφιτας είναι με εμφανή ξυλεία και δεν θα ήθελα να το χαλάσω.
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Οι ορυκτοβάμβακες προσφέρουν καλύτερη ηχομόνωση, αλλά είναι ιδιαίτερα ευπαθείς στην υγρασία
Argiris Tsaknis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 7 λεπτά πριν, tetris said: Οι ορυκτοβάμβακες προσφέρουν καλύτερη ηχομόνωση, αλλά είναι ιδιαίτερα ευπαθείς στην υγρασία Θα μπορούσε να μπει πρώτο ο ορυκτόβαμβακας μετά το φιμπραν και μετά το πισόχαρτο για να το προστατέψω κάπως από την υγρασία;
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Αν προστατευτεί καλά με το ασφαλτόπανο (ή οτιδήποτε άλλο) δεν χρειάζεται επί πλέον (θερμο)μόνωση
Argiris Tsaknis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2020 3 ώρες πριν, tetris said: Αν προστατευτεί καλά με το ασφαλτόπανο (ή οτιδήποτε άλλο) δεν χρειάζεται επί πλέον (θερμο)μόνωση Το πρόβλημα μου δεν είναι η θερμομόνωση αλλά η ηχομόνωση..
Chris tse Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2023 Καλήμερα φίλε μου μήπως έβγαλες κάποια άκρη με την ηχομονωση τής σοφίτα σου γιατί και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και σκέφτηκα την ίδια λύση με εσένα αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα.
Chris tse Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2023 Μήπως κάποιος έχει κάνει το ίδιο για να μάς πει εντυπώσεις και αποτέλεσμα;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα