Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)
31 minutes ago, mecheng_ said:

12 χρόνια μισθωτής σχέση εργασίας. Δυστυχώς δεν αναφέρεται σε χρόνο ασφάλισης (όπου θα μετούσε και η περίοδος ασφάλισης του αυτοαπασχολούμενου) αλλά σε σχέση εργασίας με εργοδότη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες.

Για το σύνολο των ετών ήμουν σε 3 διαφορετικούς εργοδότες (σε 1 εργοδότη κάθε φορά, με υπογεγραμμένες συμβάσεις σε όλους αν έχει σημασία), με μπλοκάκι.

Edited by thodoris85
Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, thodoris85 said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες.

Για το σύνολο των ετών ήμουν σε 3 διαφορετικούς εργοδότες (σε 1 εργοδότη κάθε φορά, με υπογεγραμμένες συμβάσεις σε όλους αν έχει σημασία), με μπλοκάκι.

Για μπλοκάκια θεωρώ οτι προσμετράται μόνο ο χρόνος με υπαγωγής στην παρ.9 του αρθρ. 39 του ν.4387/2016.

Εσύ μπορεί να ήσουν με μπλοκάκι και φορολογικά να είχες αντιμετώπιση μισθωτού, ασφαλιστικά όμως ήσουν αυτοαπασχολούμενος (με εξαίρεση την παραπαπάνω περίπτωση αν μιλάμε για μπλοκάκι) 

• Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)
2 minutes ago, mecheng_ said:

Για μπλοκάκια θεωρώ οτι προσμετράται μόνο ο χρόνος με υπαγωγής στην παρ.9 του αρθρ. 39 του ν.4387/2016.

Εσύ μπορεί να ήσουν με μπλοκάκι και φορολογικά να είχες αντιμετώπιση μισθωτού, ασφαλιστικά όμως ήσουν αυτοαπασχολούμενος (με εξαίρεση την παραπαπάνω περίπτωση αν μιλάμε για μπλοκάκι) 

Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ. Ευχαριστώ

Edited by thodoris85

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.