thodoris85 Δημοσιεύτηκε Sunday at 02:24 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 02:24 μμ (edited) 31 minutes ago, mecheng_ said: 12 χρόνια μισθωτής σχέση εργασίας. Δυστυχώς δεν αναφέρεται σε χρόνο ασφάλισης (όπου θα μετούσε και η περίοδος ασφάλισης του αυτοαπασχολούμενου) αλλά σε σχέση εργασίας με εργοδότη Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες. Για το σύνολο των ετών ήμουν σε 3 διαφορετικούς εργοδότες (σε 1 εργοδότη κάθε φορά, με υπογεγραμμένες συμβάσεις σε όλους αν έχει σημασία), με μπλοκάκι. Edited Sunday at 02:24 μμ by thodoris85
mecheng_ Δημοσιεύτηκε Sunday at 03:42 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 03:42 μμ 1 hour ago, thodoris85 said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες. Για το σύνολο των ετών ήμουν σε 3 διαφορετικούς εργοδότες (σε 1 εργοδότη κάθε φορά, με υπογεγραμμένες συμβάσεις σε όλους αν έχει σημασία), με μπλοκάκι. Για μπλοκάκια θεωρώ οτι προσμετράται μόνο ο χρόνος με υπαγωγής στην παρ.9 του αρθρ. 39 του ν.4387/2016. Εσύ μπορεί να ήσουν με μπλοκάκι και φορολογικά να είχες αντιμετώπιση μισθωτού, ασφαλιστικά όμως ήσουν αυτοαπασχολούμενος (με εξαίρεση την παραπαπάνω περίπτωση αν μιλάμε για μπλοκάκι) 1
thodoris85 Δημοσιεύτηκε Sunday at 03:44 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 03:44 μμ (edited) 2 minutes ago, mecheng_ said: Για μπλοκάκια θεωρώ οτι προσμετράται μόνο ο χρόνος με υπαγωγής στην παρ.9 του αρθρ. 39 του ν.4387/2016. Εσύ μπορεί να ήσουν με μπλοκάκι και φορολογικά να είχες αντιμετώπιση μισθωτού, ασφαλιστικά όμως ήσουν αυτοαπασχολούμενος (με εξαίρεση την παραπαπάνω περίπτωση αν μιλάμε για μπλοκάκι) Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ. Ευχαριστώ Edited Sunday at 03:45 μμ by thodoris85
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα