Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσω πόσο θα κοστίσει η εγκατάσταση θέρμανσης (λεβητοστάσιο σώματα και σωληνώσεις) σε μια νεα διπλοκατοικία...?

Δημοσιεύτηκε

βασικά συζυτάμε για τάξη μεγέθους σε σχέση με το σύνολο του έργου για να δει ο πελάτης αν αξίζει να το κάνει ή όχι...είναι μικρό έργο και εξοχική κατοικία...που ίσως μπορεί να καλυφθεί με ενεργειακό τζακι και θερμοπομπους...παρόλαυτα επειδή είναι πάνω στο βοριά χωρις ομορα...καλύτερα λέω να μπει κεντρική θέρμανση απλα πρεπει να ξέρω το πόσο μεγάλο έξοδο θα είναι...(για τη φουκαριάρα τη μανουλα μου!!...χιιχ)

Δημοσιεύτηκε

Για το 95% των περιπτώσεων (λέμε τώρα) το κόστος για μία κεντρική θέρμανση πετρελαίου για διπλοκατοικία θα το εκτιμούσα ότι είναι από 2500 έως και 6000 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε

φαντάζομαι πως εξαρτάται απο την διαδρομη των σωληνώσεων και το είδος των σωμάτων και του λέβητα?αρα....σίγουρα πρεπει να είμαι στα 5000...ευχαριστω!!!

Δημοσιεύτηκε

Η τιμή εξαρτάται και από την καπνοδόχο (μπουρί ή χτιστή και περίτεχνη; ), και την δεξαμενή πετρελαίου (ή απλά βαρέλια; ) και το πλήθος και κυρίως ποιότητα θερμαντικών σωμάτων, και την ποιότητα κατασκευής/εγκατάστασης, και αν γίνει ταυτόχρονα με την κατασκευή του σπιτιού (που είναι οικονομικότερο), και από το πόσες δουλειές έχουν εκείνη την περίοδο κ.ο.κ

Δημοσιεύτηκε

Aρα

2500-3000 λεβητ. και

16Χ300=4800 σωματα και

500 σωληνες και λοιπα.

συνολο 8000 περιπου €. χωρις την δουλεια του υδραυλικου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.