Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33)

Καλησπέρα πέτυχα την παρακάτω εγκατάσταση, πως σας φαίνεται;

IMG_20200119_135729.jpg

IMG_20200119_135717.jpg

IMG_20200119_135703.jpg

IMG_20200119_135655.jpg

IMG_20200119_135640.jpg

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Μου φαίνεται σαν κάποιος να διάλεξε την πιο φτηνή προσφορά χωρίς να σκέφτηκε τίποτα άλλο.

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, stayros said:

Μου φαίνεται σαν κάποιος να διάλεξε την πιο φτηνή προσφορά χωρίς να σκέφτηκε τίποτα άλλο.

Απο αποψη ασφαλείας δεν ειναι απαραδεκτο? Δεν ειμαι και πολυ σχετικος αλλα δεν εχω ξαναδει κατι παρόμοιο

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Tuxy said:

Απο αποψη ασφαλείας δεν ειναι απαραδεκτο? 

Εαν εχει  λαμπες led 12/24 v ac/dc  δεν είναι επικινδυνο , σιγουρα ομως σοβαρη κακοτεχνια . Υπαρχουν ειδικα υλικα για εξωτερικες εγκαταστασεις  με την διαφορα οτι   ανεβαζουν σοβαρα το κοστος  . Ειναι αυτο που ειπε παραπανω ο  stayros

9 ώρες πριν, stayros said:

Δημοσιεύτηκε
10 ώρες πριν, Tuxy said:

Τι ειναι το cb?

Λαθος typing sibi εννοουσα ή βαρεος τυπου με 80 λεπτα μαξ το μετρο. Εκτος αν ειναι προτιμότερο το ΝΥΥ τι να πω οντως η πιο «φθηνη» δουλεια

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, Tuxy said:

Απο αποψη ασφαλείας δεν ειναι απαραδεκτο? Δεν ειμαι και πολυ σχετικος αλλα δεν εχω ξαναδει κατι παρόμοιο

Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Το πρόβλημα είναι αυτός που ανέθεσε τη δουλειά και όχι αυτός που την έκανε έτσι.

Δημοσιεύτηκε

Τεχνικες προδιαγραφες ότι νάνε + μάστορας... λέμε τώρα = εκρηκτικος συνδυασμος

ελπίζω να μη βγούν χόρτα και χρειαστούν κούρεμα τα χόρτα

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.