Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάλυψη σε γεωργική αποθήκη εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Για δόμηση εκτός σχεδίου πόλεως κατά κανόνα απαιτείται 4000 μ2 και η κάλυψη γενικά είναι 10%,έτσι? Όμως για εγκαταστάσεις αποθήκευσης λιπασμάτων κατα παρέκκλιση (με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας μετά γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Γεωργίας και γνώμη του αρμόδιου ΣΧΟΠ της περιφέρειας) το ποσοστό κάλυψης του γηπέδου μπορεί να φτάσει το 30% της επιφάνειάς του.Γνωρίζετε ποιές προυποθέσεις θα πρέπει να πληρούνται για να υπάρξει έγκριση γεωργικής αποθήκης με κάλυψη 30%; Ευχαριστώ εκ' των πρωτέρων

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Πχ ένας Πολιτικός Μηχανικός δε δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ

Link to comment
Share on other sites

κατά κανόνα στις αγρ.αποθήκες είναι 10% ,αν η κάλυψη υπερβαίνει το 10% ζητάς παρέκλιση από τη Περιφέρεια (στην Κοζάνη ζητάν αρχ/κη μελέτη,τοπογρ,διαγρ.κάλυψης και μιά αιτιολογικη έκθεση).όπως επίσης και παρέκλιση από την απόσςταση Δ άν όμως δεν χωράει κανονικά το κτίσμα.

Link to comment
Share on other sites

Στα εκτός σχεδίου ανάλογα με την χρήση διευκρινίζει ότι στην κατηγορία βιοτεχνικά κτίρια, κτίρια αποθήκευσης λιπασμάτων κ.α., δύναται να έχουν κάλυψη έως 30%.

Η σωστή κίνηση είναι να κάνω αίτηση στη περιφέρεια κι έπειτα να πώ στον πελάτη ανάλογα με την κάλυψη που θα μου εγκρίνουν, αν θα είναι 10 ή 30% ?

Link to comment
Share on other sites

Δεν δίνουν 30% standard παρέκκλιση στην κάλυψη, αλλά ΕΩΣ 30%. Εγώ θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τη Δ/νση Γεωργίας, καθώς μάλλον και η Περιφέρεια απ' αυτούς θα ζητήσει τα στοιχεία, καθώς ο πελάτης σου θα πρέπει να φαίνεται πως είναι αγρότης στα αρχεία της Δ/νσης Γεωργίας προκειμένου να πάρει την οποιαδήποτε παρέκκλιση.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις σου!

 

Και μία ακόμα ερώτηση. Στο άρθρο 163 για δόμηση εκτός σχεδίου κατα παρέκκλιση η κάλυψη δεν μπορεί να υπερβαίνει το 30%. Με ποιά κριτήρια η διεύθυνση γεωργίας καθορίζει την διακύμανση της κάλυψης? Πως θα γνωρίζω ποσα τετραγωνικά θα μπορώ να καλύπτω?

 

 

Μην ανοίγετε πολλές φορές το ίδιο θέμα.

Δες εδώ: http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=6669

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.