Mariaaaa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 (edited) Καλησπέρα. Μένω στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και στον πρώτο όροφο έχουμε βγάλει στο μπαλκόνι πετρογκάζ αυτό το κλασικό με τη φιάλη υγραερίου και μαγειρεύουν . Το μαγείρεμα γίνεται όλες τις ώρες της ημέρας με αποτέλεσμα να ενοχλούμε τόσο από το θόρυβο του μαγειρέματος κυρίως τηγανίσματος , όσο και από μυρωδιές οι οποίες έρχονται κατευθείαν στο σαλόνι μου . Κάναμε συστάσεις τόσο εγώ όσο και ο διαχειριστής αυτοί απτόητοι συνεχίζουν . Στη συνέχεια απευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα οι οποίοι μου απάντησαν ότι αφού το μαγείρεμα δεν είναι κάτι παράνομο μπορούν κανονικά να μαγειρεύουν εκτός τις ώρες κοινής ησυχίας . Θα ήθελα να ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει εάν πρώτον επιτρέπεται το μαγείρεμα στο μπαλκόνι δεύτερον εάν επιτρέπεται πετρογκάζ με φιάλη υγραερίου και τρίτον εάν υπάρχει κάποιος νόμος κάτι για να τον επικαλεστώ . Ευχαριστώ Εκ των προτέρων Edited Ιανουάριος 26 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Μάλλον σε forum ή γραφείο δικηγόρου, θα πρέπει να ρωτήσετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 (edited) Δες και την απόφαση 8192/2008 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο policenet.gr, χρήσιμη είναι διότι αναφέρει και τα περί ... ασφαλείας και μέτρων προστασίας ... Edited Ιανουάριος 26 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 ....εν ολίγοις, ο "τσικνισμένος" πήγε για μαλλί και ...πλήρωσε 3χίλιαρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2020 (edited) ε ρε! εδώ δεν ισχύει το κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, αλλά ότι ΟΙ Κόρακες Κοράκου μάτι δεν βγάζουν Edited Ιανουάριος 27 , 2020 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα