Μετάβαση στο περιεχόμενο

Simaris


GeorgeS

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Η SIEMENS (Γερμανοί γαρ) είπαν ότι τέλη Απριλίου θα έχουν έτοιμη τη νέα έκδοση του Simaris (την 5.0) και την είχαν.

 

Μπορείτε να την κατεβάσετε από το site της Siemens. Μεγάλες βελτιώσεις δεν έχει και ενώ περίμενα πως και πως να ενσωματώσουν και συστήματα UPS δεν το έκαναν δυστυχώς. Αν και όμορφο προγραμματάκι εντούτοις δεν μπορεί να φτάσει την παραμετροποίηση του DOCwin της ΑΒΒ. Επίσης δεν έχει να διαλέξεις την οικογένεια διακοπτικών που θες και να κάνει διαστασιολόγηση. Η αυτοματοποίηση περιορίζεται σε αυτά που θεωρεί το πρόγραμμα και έτσι πρέπει χειροκίνητα να κάνεις διορθώσεις. π.χ. σε πίνακα εσωτερικής εγκατάστασης με ρελλέ διαρροής σου βγάζει σφάλμα γιατί επιλέγει αυτόματα διακόπτη ισχύος τύπου πεδίου.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος πάντως από τη νέα έκδοση. Περίμενα περισσότερα πράγματα. Πάντως σε ότι αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι είναι μακράν πιο ευέλικτο και έυχρηστο από αυτό της ΑΒΒ, αλλά μέχρι εκεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να βάλω δύο παράλληλα καλώδια από τον ΓΠΧΤ προς έναν κοινό υποπίνακα?? Όπως φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω... έχω το δίκτυο και θέλω να κάνω μελέτη επιλεκτικότητας αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βάλω δύο παράλληλα καλώδια να καταλήγουν στον ίδιο υποπίνακα

:confused::confused::confused:

 

και επίσης κάτι βασικό όταν λέει 4x185mm2 εννοεί τριπολικό καλώδιο με +1 ουδέτερο??? Είμαι φοιτητής οπότε δείξτε επιείκεια..

post-46062-131887248974_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παίδες, κατέβασα το simaris και μετά από την δοκιμαστική περίοδο το πρόγραμμα κλείδωσε. Έχω καταχωρήσει πάνω από δύο φορές το πρόγραμμα και η siemens μου έστειλε τις "άδειες" χωρίς να μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το πρόβλημα; Να σημειώσω ότι έχω ενημερώσει το πρόγραμμα στην τελευταία του έκδοση!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.