hlectro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 ευχαριστω πολυ,μηπως ξερετε κανενα σωστο και εμπειστο online μαγαζι για να δω και να αποφασισω αν θα παραγγειλω?
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Και τα δικά μου FACOM κατσαβιδια πάντως, δεν έχουν πλέον λαβή. Έχει γίνει θρύψαλα, σαν φρυγανιά ένα πράμα.... δεν ξέρω όμως γιατί...................
antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Για τα εργαλεία FACOM αντιπρόσωπος είναι ο ΚΑΥΚΑΣ και τα χαλασμένα τα αντικαθιστά με καινούργια (προσωπική εμπειρία)
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Στην πόλη μου, ο ΚΑΥΚΑΣ έχει μαγαζί. Μόνο που εγώ τα αγόρασα πριν ???? ούτε που θυμάμαι πότε, και ίσως από την Πάτρα. Να πάω τώρα σε άλλη πόλη και να χητήσω αντικατάσταση ? Πλάκα θα έχει.
SAV Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Συνάδελφοι, τα FACOM όπου και να τα πάτε, πρέπει να σας τα αντικαταστήσουν!
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 FouksMechMech Παμε μαζι. Πλακα θα εχει. Εχω καμια δεκαρια κατσαβιδια!!
hlectro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 συγνωμη που διακοπτω τη συζητηση σας παιδια αλλα αν ξερει κανεις κανενα καλο και εμπιστο ηλεκτρονικο καταστημα για να παραγγειλω εργαλεια,μπορει να μου στειλει τα μαγαζια σε πμ ευχαριστω!
Mike_P Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, Facom για όλα και Knipex για πένσες-κόφτες-γκαζοτανάλιες κλπ. Beta ήταν η πρώτη φουρνιά εργαλείων που είχα πάρει στο εργοστάσιο και για να είμαι ειλικρινής δεν ξετρελάθηκα από την ποιότητά τους.
kostaspde Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 Επειδή ρώτησες για κράματα κοίταξε χρώμιο-βανάδιο
ckiriako Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Να ρωτησω τους εγκαταστατες της παρεας, το ηλεκτρολογικο ραγουλικο με τι κατσαβιδια πρεπει να βιδωνεται? Με philips, με pozi? Μου ειπε ενας γνωστος και για κατι κατσαβιδια της facom που εχουν μυτη που συνδυαζει pozi με ισιο, και ταιριαζει ακριβως...Ψαχνω να παραγγειλω ενα σετ κατσαβιδια και πενσα πλαγιοκοφτη και εχω χαθει....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα