CostasV Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 at 06:37 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 at 06:37 πμ Σωστή η παρατήρηση, ότι ακόμα και η ανάλυση ιδιομορφών με κρούση, ενέχει υπολογισμό. Ενέχει και μετρήσεις. Αλλά ο υπολογισμός και οι μετρήσεις αυτές προσθέτουν ελάχιστη, σχετικά με τον υπολογισμό της μελέτης, αβεβαιότητα στο αποτέλεσμα και είναι το αμέσως καλύτερο από τον πραγματικό σεισμό. Τελικά, δεν έχω ξεκαθαρίσει αν αυτό που σκεφτόμουν ήταν όντως μη-καταστοφική δοκιμασία (ή περνάει ή δεν περνάει) ή μέθοδος ελέγχου. Επειδή μπορώ να δω μόνο τα περιεχόμενα του άρθρου, Γιάννη μπορείς να μου πεις αν η ανάλυση που γίνεται στο άρθρο είναι με κρούση ή με άλλο τρόπο;
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 at 06:49 πμ Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 at 06:49 πμ Για να μπορέσεις να κατεβάσεις κάποιο paper από τον Elsevier ή αλλες διεθνείς βάσεις δεδομένων πρέπει να έχεις πρόσβαση μέσω κάποιου ιδρύματος που είναι συμβεβλημένο μαζί τους. Για Elsevier συγκερκιμένα όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια νομίζω ότι εχουν πρόσβαση μέσω του HEAL-Link. Οπότε ή πας σε κάποιο υπολογιστικό κέντρο πανεπιστημίου ή αν έχεις κάποιον γνωστό σε πανεπιστήμιο του ζητάς να στο κατεβάσει. Αν δε έχεις και κανά γνωστό φοιτητή και σου δώσει τον κωδικό πρόσβασης του, τότε μπορείς μέσω VPN να το κάνεις και από τη γραφειάρα σου.
iovo Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 at 02:30 μμ Δημοσιεύτηκε April 27, 2009 at 02:30 μμ Η ανάλυση είναι για 4όροφο κτήριο πραγματικής κλίμακας που έχει κατασκευαστεί και στο JRC της Ispra στην Ιταλία με την ψευδοδυναμική μέθοδο. Οι αναλύσεις που γίνονται με μη γραμμικές αναλύσεις προσπαθούν να δούν την σύγκλιση που υπάρχει με τα αποτελέσματα του πειράματος .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα