nsceauth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2020 Είμαι προσωρινός ανάδοχος ενός δημοσίου έργου, στην ατομική μου επιχείρηση. Τις προσεχείς ημέρες θα υπογράψω σύμβαση. Θέλω όμως να στελεχώσω με το ΜΕΚ μου άλλη εταιρία και στην να καταργήσω το προσωπικό μου ΜΕΕΠ. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ή ασυμβίβαστο στην εκτέλεση του παρόντος έργου με το προσωπικό μου ΜΕΕΠ;
civeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2020 Δηλαδή θα εκτελέσεις το έργο χωρίς όμως να είναι σε ισχύ το ΜΕΕΠ σου;
nsceauth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2020 Αν είναι εφικτό, με την προϋπόθεση πως κατά την υπογραφή της σύμβασης θα είναι σε ισχύ. Ή εναλλακτικά υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί;
varxo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2020 στην πραξη δεν μπορεις αλλα συνενοησου με την υπηρεσια εφοσον θα στελεχωσεις και αλλη εταιρεια μολις την στελεχωσεις γινει υποκατασταση . το καλυτερο ειναι να παρεις να ρωτησεις το τμημα ΜΕΕΠ τι προβλεπεται γι αυτες τις περιπτωσεις κι αν ειναι δυνατον να σου το δωσουν γραπτα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα