pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2020 Εγώ είμαι περίεργος αυτή η επίμαχη πλάκα κάτω από την οποία έγινε η υποσκαφή τί χρήση έχει? γιατί σκυροδετήθηκε ? τί είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 σοκ και δεος. Εμενα μου γιατί μου φαίνεται ότι ολο το πρανές εχει μπαζωθεί για να έχει καλύτερη θεα το κτίριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 Ας υποθέσουμε (για να κοιμάται πιο ήσυχος ο ιδιοκτήτης) ότι το μπάζωμα (περιμετρικά του κυρίως κτιρίου) είναι μεταγενέστερο Υπάρχει όμως και άλλο "ατόπημα". Η μη ταυτόχρονη σκυροδέτηση υποστυλωμάτων και δοκών. Όμως, επειδή τα πράγματα είναι σοβαρά, το θέμα δεν προσφέρεται για σχολιασμό εξ αποστάσεως. Ας φροντίσει τάχιστα ο ιδιοκτήτης για το τι μέλλει γενέσθαι με την επίβλεψη (και όχι μόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 (edited) Πλάκα επι εδάφους για την δημιουργία μπαζωμένης βεράντας ισογείου.Το κτιριο δεν εχει υπόγειο ? Το εδαφος κατω απο την πλάκα μπαζώθηκε με φερτά υλικά? Συναδελφε @tetris το "κουστουμι" δεν ειναι πάντα εφικτό. Edited Φεβρουάριος 20 , 2020 by dimitris11140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα