Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βάψιμο σπιτιού μετά από πυρκαγιά


Newtime

Recommended Posts

(μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών)

Καλησπερα,

Μετα απο φωτια σε διαμερισμα οπου εχει καει ολοσκερως το ενα δωμάτιο και υπαρχει ρυπανση απο τους καπνους σε ολο το υπολοιπο σπιτι (ηταν τα παντα μαυρισμενα). Μου ειπαν οτι μετα απο τον καθαρισμο που εγινε απο συνεργειο πρεπει να τριφτουν ολοι οι τοιχοι για να απομακρυνθουν τελειως τα καμμενα (μαυρα σημεια που δεν καθαριζονται αλλο), στην συνεχεια να περαστει ολο με ασταρι και τελος το βαψιμο. Αυτη ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω και επισης τι θα πρεπει να προσεξω για να σιγουρευτω οτι δεν προκειται να ξαναβγει η μυρωδια του καπνού και να μην ξαναβγαλουν οι τοιχοι. 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, Newtime said:

.... τι θα πρεπει να προσεξω ................

.........η μυρωδια του καπνού και να μην ξαναβγαλουν οι τοιχοι. 

..............

Πριν να προσέξεις πώς να μη εχεις μυρουδιές σου συνιστώ να γίνει ενας πρώτος έλεγχος από έμπειρο σ αυτά τα ζητήματα Πολιτικό Μηχανικό αν έχει επηρεαστεί ο φορέας  του κτηρίου σας από την πυρκαγιά.

Να έχεις κατά νου ότι όταν υπαρχει φωτιά και ανέβουν οι θερμοκρασίες και ανάλογα με τον χρόνο που υπήρχε η υψηλή θερμοκρασία και επειδή  τα σίδερα έχουν διαφορετικό συντελεστή διαστολής από το σκυρόδεμα οπότε οι κολώνες και τα δοκάρια υπαρχει το ενδεχόμενο να έχουν επηρεαστεί εσωτερικά και εξωτερικά να μη φανεί σχεδόν τίποτα.

Όποτε πρώτα αυτό και μετά τις μυρουδιές….

Για το δικό σας καλό.

Link to comment
Share on other sites

σωστότατος .... το ξέχασα αλλά το είχα και σαν δεδομένο.

Όμως δεν είναι πάντα δεδομένο. Αλλάζουν μόνο τις μπρίζες κλπ

Link to comment
Share on other sites

Να προσθέσω ότι το σπίτι έχει ελεγχθεί ήδη από πολιτικό μηχανικό καθώς και θα αντικατασταθούν τα ηλεκτρολογικά σε όλα τα δωμάτια. Την υπόλοιπη διαδικασία δεν γνωρίζω ακριβώς πώς θα πρέπει να γίνει για την αποκατάσταση των τοίχων. Δηλαδή ποιο είδος αστάρι θα πρέπει να εφαρμοστεί και αν θα πρέπει να τριφτούν οι τοίχοι πριν βαφτούν. 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.