HQ7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2020 2 ώρες πριν, Konstantinos IB said: Καλό θα είναι να μιλάμε συγκεκριμένα. Εγώ έθεσα το θέμα των γραφείων πυρασφαλείας και απάντηση δεν πήρα. Θέτω το θέμα των εργοταξίων. Να πάει ο Στασινός στον Μητσοτάκη και να τον πιέσει να κλείσει το μαγαζί π.χ. της ΤΕΡΝΑ, ή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ; Ή να πάει κατ' ευθείαν στον Καλλιτσάντζη; Απλώς ρωτάω... Αφού ρωτάς η ΤΕΡΝΑ έκλεισε από μόνη τηε ένα μεγάλο εργοτάξιο ΔΕΗ στην Κοζάνη και ο Αναστασιάδης στην Κύπρο σε τεράστιο εργοτάξιο στην Αγία Νάππα (3 χρόνια μόνο σκυροδέματα) είπε στην Τέρνα να διακόψει τις εργασίες
AsiM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2020 2 ώρες πριν, Konstantinos IB said: Καλό θα είναι να μιλάμε συγκεκριμένα. Εγώ έθεσα το θέμα των γραφείων πυρασφαλείας και απάντηση δεν πήρα. Θέτω το θέμα των εργοταξίων. Να πάει ο Στασινός στον Μητσοτάκη και να τον πιέσει να κλείσει το μαγαζί π.χ. της ΤΕΡΝΑ, ή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ; Ή να πάει κατ' ευθείαν στον Καλλιτσάντζη; Απλώς ρωτάω... 1)με αυθαίρετα, κτηματολόγιο, αποτυπώσεις και οικοδομές ασχολείσαι? 2)το γραφείο πυρασφάλειας το επισκέφθηκες γιατί υπήρχε κάποια προθεσμία να προλάβεις? έχεις καμιά 500ρια υποθέσεις να συζητήσεις και να καταθέσεις στο γραφείο πυρασφάλειας με όριο τις 20 μέρες από σήμερα ?
ianp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2020 3 ώρες πριν, HQ7 said: Αφού ρωτάς η ΤΕΡΝΑ έκλεισε από μόνη τηε ένα μεγάλο εργοτάξιο ΔΕΗ στην Κοζάνη και ο Αναστασιάδης στην Κύπρο σε τεράστιο εργοτάξιο στην Αγία Νάππα (3 χρόνια μόνο σκυροδέματα) είπε στην Τέρνα να διακόψει τις εργασίες είναι σίγουρο ότι το εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στην Πτολεμαϊδα έκλεισε; Μέχρι χθες δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2020 On 18/3/2020 at 7:53 ΜΜ, HQ7 said: Αφού ρωτάς η ΤΕΡΝΑ έκλεισε από μόνη τηε ένα μεγάλο εργοτάξιο ΔΕΗ στην Κοζάνη Πολύ ωραία. Η συζήτηση όμως στο νήμα, μετά την παρέμβαση Στασινού, δεν έχει κανένα νόημα. Όποιος θέλει να την συνεχίσουμε πάμε σε εκείνο το νήμα επί της τοποθέτησης.
HQ7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 On 14/3/2020 at 8:18 ΜΜ, HQ7 said: Σφουγκοκωλάριοι- Γραφειοκράτες του τεε (no caps) για τα εργοτάξια ούτε κουβέντα......... ήδη στην Κύπρο κλείνουν τα εργοτάξια.... Επειδή υπήρξαν αρκετοί που σχολίασαν σκωπτικά την παραπάνω τοποθέτηση μου σας παραθέτω και το μέιλ που έστειλα στα αρμόδια όργανα του τεε και κινητοποιήθηκαν κάπως ΑΛΛΑ και πάλι με πενιχρά αποτελέσματα........... Κυρ, 15 Μαρ, 1:55 μ.μ. (πριν από 5 ημέρες) προς president, gramproedrou, grmde, president-antip, gram-antip Καλημέρα σας. Παρακαλώ στο πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκαν να συμπεριληφθούν και οδηγίες-προτάσεις , για την αντιμετώπιση του κορονοιού στα εργοτάξια ,εν δυνάμει χώροι συνάθροισης ατόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
AsiM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 και πολύ light ήσουν HQ7, εμένα τα email που έστειλα ήταν πολύ πιο φορτισμένα, αλλά ενώ πέρασαν πολλές μέρες από τότε δεν βλέπω φως
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα