Dio_the_Theo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 "Οι μηχανικοί, μαθημένοι στην σκληρή δουλειά, στην παραγωγή και στην προσπάθεια, δεν επιζητούν βοηθήματα και επιδόματα, όσο μπορούν να εργάζονται." Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 (edited) Νέα παρέμβαση του Προέδρου ... αλλά και ψήφισμα σχετικό με την προηγούμενη Πηγή: www.b2green.gr Edited Μάρτιος 20 , 2020 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
curzondax Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Ρε Στασινέ, ο Άδωνης σου είπε θα ενισχυθούν. Ρώτησες πως ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 αξίζει καινούρια είδηση, έτσι για το τρολάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimCiv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 να σαι καλά Τζορτζ που ενημερώνεις, εγώ τον πιστόλιασα τον ΕΦΚΑ γιατί έχω να εισπράξω πάνω από 20 μέρες και έπεται συνέχεια, αν δεν αλλάξει κάτι έστω εκ των υστέρων χάνω και την ρύθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 (edited) 1 ώρα πριν, DimCiv said: (...) εγώ τον πιστόλιασα τον ΕΦΚΑ .... Ε ναι τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Πιστόλι κανονικό μέχρι νεοτέρας. Edited Μάρτιος 20 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimCiv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 μα δεν υπάρχει επιλογή pavlos δεν υπάρχει σάλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Να κάνω μια ερώτηση : υπάρχει συσχέτιση των πληττόμενων ΚΑΔ με αυτούς που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους? Δηλαδή: αν μπουν και οι μηχανικοί στους πληττόμενους ΚΑΔ θα ανασταλεί η λειτουργία τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 2 ώρες πριν, georgegaleos said: Νέα παρέμβαση του Προέδρου ... Πηγή: www.b2green.gr ....κατόπιν ενεργειών μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PASOLE Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2020 (edited) Συμφωνώ σχεδόν με όλους σας. Η δήλωση του προέδρου του ΤΕΕ δυστυχώς αποδεικνύει περίτρανα ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ο συγκεκριμένος και πόσο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να έχουμε έναν κομματικό υπάλληλο ως πρόεδρο. Γενικότητες και διαμαρτυρία με το χάδι. Τίποτα συγκεκριμένο. Καμιά έντονη διαμαρτυρία για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργείου που μας αποκλείει από το βοήθημα. Προφανώς εγώ σαν τοπογράφος μηχανικός είμαι x-man και μπορώ να στείλω το (ακριβό) gps μου νοερά ή και πραγματικά από το καθιστικό του σπιτιού μου (ως άλλος Magneto - είναι και μεταλλικό βλέπετε) μαζί βέβαια με το γεωδαιτικό σταθμό (μεταλλικός και αυτός), σε οποιοδήποτε μέρος της περιφέρειας που εργάζομαι για να εκτελέσει την οποιαδήποτε τοπογραφική εργασία με ακρίβεια (μαζί με πρίσματα, κοντάρια, σημεία σήμανσης, κορδέλες, καταγραφικά κλπ). Αλήθεια ποιο "τρομερό" μυαλό τα σκέφτηκε όλα αυτά για να μας εξαιρέσει από το βοήθημα; ΞΕΦΤΙΛΑ. Αλλά πιο πολύ ξεφτίλα είναι ότι κανείς από τη διοίκηση του ΤΕΕ (και ειδικά ο πρόεδρος) δεν έκανε κάποια παρέμβαση στα ΜΜΕ για να αναδείξει το θέμα. Ύποπτη και η αφωνία και των άλλων παρατάξεων. Αηδία. Edited Μάρτιος 20 , 2020 by PASOLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα