georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 (edited) Ίσως, λέω ίσως, πιο καλό θα ήταν αν είχαμε κάποια απάντηση στο ίδιο συγκεκριμένο ερώτημα ... (τονίζοντας τους 😀 ότι το ελ. επαγγελματίας σημαίνει εργοδότης του εαυτού μας!!!! και αναφέροντας ίσως ως παράδειγμα μετακίνησης κάτι πολύ συγκεκριμένο να δώσουν απάντηση) από το όργανο που εφαρμόζει το συγκεκριμένο μέτρο, ήτοι από την Ελληνική Αστυνομία Ίσως ένα mail σε κάποια Αστυνομική Διεύθυνση επιλέγοντας τον νομού από αυτά που υπάρχουν εδώ ήταν πιο αξιόπιστα στο να χρησιμοποιηθεί η σχετική τους απάντηση ... αν ποτέ απαντήσουν...υπεύθυνα... Αν μου απαντήσουν θα γράψω σχετικά. Edited Μάρτιος 28 , 2020 by georgegaleos
Stavros Perakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Μόλις τώρα, georgegaleos said: Ίσως, λέω ίσως, πιο....😀 το έχω ήδη κάνει αυτό από το πρωί. μόλις (χααχχαχαχαχαχ) λάβω απάντηση ,θα την αναρτήσω
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Το είχα σχεδόν σίγουρο ότι το έχεις κάνει ... "τί σόι" μηχανικοί έχουμε σπουδάσει !!!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Έχει η γυναίκα μου το αμάξι σε συνεργείο σε άλλη περιοχή κανα μήνα τώρα.. Ξέρει κανείς τι μπορούμε να γράψουμε σαν μετακίνηση; Δεν έχω fb
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 αν μπορεις να το αφήσεις εκει, το αφήνεις εκεί. Αν πας να το πάρεις προσέχεις, δεν πλησιάζεις άλλους, πληρώνεις ανέπαφα αν μπορείς, φοράς μάσκα αν έχεις και τα γνωστά. Σαν κωδικό είτε το πάω για δουλειά γράψε, αν το θες για να πηγαίνεις δουλειά, είτε γράψτε το πάω super market, αφού το θες για να πηγαίνεις super market (αν το θες)..
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 στο συνεργείο πας με κωδικό μετάβασης σε εν λειτουργία κατάστημα.
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 υπάρχει τέτοιος κωδικός? Και ποιός είναι αυτός?
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 αυτός που πας για όλα τα ψώνια.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 (edited) Το 2 είναι για προμήθεια αγαθών.. Ίσχυει ρε παιδιά και ας είναι σε άλλο προάστιο; Το θέλει η γυναίκα να πηγαίνει στη δουλειά μετακινείται με μετρο κάθε μέρα (νοσηλεύτρια) Edited Μάρτιος 28 , 2020 by ikaros13
georgios_m Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2020 Ναι, προμήθεια αγαθών θεωρείται και το συνεργείο. Ψάξτο λίγο στο διαδίκτυο, νομίζω έχει απαντηθεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα