Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2020 το ΕΦΚΑ δεν το πληρώνω από τον λογαριασμό ταμιευτηρίου, απλά τον έχω καταχωρημένο
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2020 Ναι ο καταχωρημένος λογαριασμός έχει τη χρησιμότητα για τυχόν επιστροφές στις εκκαθαρίσεις μεταξύ των ετών όπου υπήρχαν διαφορές. Εκτιμώ ότι για την απόδοση των 600 Ευρώ δεν έχει καμία σημασία ποιο λογαριασμό θα δηλώσουμε, αφού δεν αφορά κάποια επαγγελματική δραστηριότητα. Δε νομίζω ότι θα πρέπει να κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2020 Επαγγελματικό θα δηλώσω. Τα 600€ αφορούν αποζημίωση από πληγέντα ΚΑΔ επαγγελματικής δραστηριότητας.
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 στον Αυτιά είπαν ότι πρέπει να δηλώσουμε τον Επαγγελματικό
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Το είπαν ως κάτι συγκεκριμένο ότι ΠΡΈΠΕΙ να είναι αυτός , ή γενικολογα άσχετα όπως συνήθως λένε?
Tasos P Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 13 minutes ago, katrmp said: Το είπαν ως κάτι συγκεκριμένο ότι ΠΡΈΠΕΙ να είναι αυτός , ή γενικολογα άσχετα όπως συνήθως λένε? Ο Μητρόπουλος το είπε, νομίζω είναι φερέγγυο άτομο
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 πίνακας νέος με προθεσμίες που αλλάζει ( πρόχειρα βλέπω βάζει βάσει αφμ και τούς εργαζομενους πληττόμενων), και αν καταλαβαίνω βγαίνει άμεσα ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουν ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες και αφορά "κλεισμένους" με προθεσμία υποβολής (από παράταση) την 10/4 και "πληττόμενους" με προθεσμία υποβολής την 20/4.(δεν αφορά τους ειδικούς επιστήμονες). Το μόνο νέο που διευκρινίζει είναι τα βασικά τριήμερα των διορθώσεων και καταβολών.
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 (edited) ναι νομίζω ότι οι εργαζόμενοι πληττώμενων δεν ήταν με ΑΦΜ Edited Απρίλιος 5 , 2020 by katrmp
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2020 Εγώ έχω μόνο επαγγελματικό όποτε αυτόν θα δηλώσω.. Οι υπόλοιποι είναι σε αχρηστία δεν ξέρω αν είναι ενεργοί ακόμη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα