Engineer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2020 Όλοι οι πολίτες μπορούν να πληροφορούνται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ελληνικού Κτηματολογίου, καλώντας (24 ώρες το 24ωρο) στο τετραψήφιο 1015(Αστική Χρέωση από σταθερό ΟΤΕ, ενώ κλήσεις από λοιπά σταθερά και κινητά σύμφωνα με τις εκάστοτε χρεώσεις του παρόχου). Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με το Ελληνικό Κτηματολόγιο, οι πολίτες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο στο τηλ 2106505600 (ώρες λειτουργίας 8.30-15.30) που θα τους δίνει πρόσβαση στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή αποστέλλοντας e-mail στο κεντρικό email του Κτηματολογίου: [email protected]. Εφόσον το Τμήμα Εξυπηρέτησης Κοινού κρίνει πως η υπόθεση είναι εξαιρετικα επείγουσα, θα συνεννοείται με τους πολίτες,οι οποίοι θα προσέρχονται στα γραφεία του Κτηματολογίου ΜΟΝΟ με προκαθορισμένο ραντεβού. View full είδηση
ntanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2020 Αν δεν είναι τρολιά είναι ότι πιο άχρηστο έχω δει ποτέ 🤣
Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2020 Πάντως τους πήρα ώρα 22:15 σήμερα, αργία, για θέμα με λάθος διεύθυνση ακινήτου δήλωσης του 2008 και μου απάντησαν διεξοδικά. Χρήσιμο μου ήταν!
ntanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Το να είναι διαθέσιμη η γραμμή μέχρι το απόγευμα ή και το βράδυ έχει μία χρησιμότητα δεν μπορώ να πω αλλά 24ωρο?? ποιος θα πάρει 4 το πρωί να ρωτάει για έντυπα Δ1 Δ2?
Anton_civeng Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2020 Κάποιος, που από τον πολύ φόρτο της τηλ.γραμμής δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί, θα έχει την ευκαιρία να τους βρει οποιαδήποτε ώρα. Ίσως λίγο υπερβολικό ωράριο, αλλά σε καμία περίπτωση " ....ότι πιο άχρηστο έχω δει ποτέ"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα