kaf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Χαίρετε, μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πότε θεσμοθετήθηκε η pilotis στην ελληνική νομοθεσία; Η αναφορά που βρίσκω είναι για κάποιο νόμο Μάνου το 1970 αλλά δεν κατάφερα να τον εντοπίσω. ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Ο Μάνος ήταν υπουργός στην περίοδο 1977-1980 και η pilotis είχε ήδη περάσει στη ζωή μας με το ΓΟΚ/73, αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 ευχαριστώ ΜΑΚΑΡ αλλά το γοκ του '73 δε τον έχω και δε κατάφερα να τον εντοπίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Έφτασεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pris2811 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Καλημέρα και από εμένα και Χρόνια ΠΟλλά! Έχω ακριβώς την ίδια απορία με τον kaf. Κατέβασα το ΓΟΚ του ΄73 αλλά δε βρήκα πουθενά κάτι για την πυλωτή. Μήπως απλά υπήρχε αλλά θεσμοθετήθηκε με τον επόμενο ΓΟΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Ψάξε την έκφραση "κτίριο επί υποστυλωμάτων" Θα το κοιτάξω και εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Εύρηκα... μία αναφορά... Uploaded with ImageShack.us 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα