margisam Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2020 (edited) Καλημέρα σας, διατηρώ τεχνικό γραφείο ως μηχανικός Τ.Ε. και θέλω να προσλάβω μία μηχανικό Π.Ε. Τα ερωτήματα μου ειναι: 1)Πόση είναι η ελάχιστη απασχόληση ώστε να μπορεί και εκείνη να υπογράφει μελέτες;Πχ εάν είναι 4ώρης απασχόλησης μπορεί να υπογράφει ή θα πρέπει να είναι full time ή δεν παίζει ρόλο; 2)H σφραγίδα της θα πρέπει να αναφέρει την δική μου επωνυμία,διεύθυνση, τηλεφωνα κτλ; 3)Πληρώνει ήδη ΤΣΜΕΔΕ,εγώ θα πληρώνω κανονικά ΙΚΑ για εκείνη ή θα μπορεί να γίνει συγχώνευση ώστε οι συνολικές εισφορές να είναι χαμηλότερες; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Edited Μάρτιος 29 , 2020 by margisam
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2020 (edited) 1 - δεν παιζει ρόλο 2 - οχι 3 - μιλάς με τον λογιστή σου για φορολογικές ή επαγγελματικές ΄συγχωνεύσεις ή με σύμβουλο γάμου και τον παπά της ενορίας σου για πλήρη συγχώνευση . Μη γράφεις με Κεφαλαία. Διόρθωσε το τίτλο σου που είναι όλος με Κεφαλαία. Edited Μάρτιος 29 , 2020 by Didonis 1 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα