rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 τελικά πως θα τη χειριστείς τη θεμελίωση? έχω και γω μια περίπτωση και είμαι υπό σκέψη
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Με δοκό κάτω από κάθε τοίχο. Εκτράχυνση επιφάνειας Δάπεδο πατάει σε δοκούς θεμελίωσης και εγκιβωτίζει την πρώτη σειρά των λιθοσωμάτων
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 για τις εξωτερικές τοιχοποιίες μόνο εκτράχυνση?
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 μπορώ να ξανανεβάσω εγώ αυτό που είχα ανεβάσει σε rapidshare αν σε ενδιαφέρει ή αν έχεις το βιβλίο ειναι στην 194σελ. (αν θυμάμαι καλα) Να κάνεις ραντιε και μετά μπάζωμα και μετά δάπεδο είναι μάλλον αντιοικονομικό σε καλό έδαφος. Σκευτόμουν πεδ/κους κατασκευάζοντας πλάκα από μπετό και μια θήκη για να εγκυβωτιστεί ο τοίχος όπως κάνουν στα προκατ. Αυτό το κενό μεταξύ των παριών της θήκης και του τοίχου γεμίζει με κονίαμα. εγώ σκέφτομαι ή της φυλλίτσας ή αυτό του evan με τη θήκη
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Rigid 191 είναι η σελίδα. Το βιβλίο κορυφή.
tirbouson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Μπορεί να κατασκευαστεί εξολοκλήρου από πέτρα χωρίς μπετόν? Ο πετράς επιμένει πως ναι, δεν χρειάζεται να ρίξουμε καθόλου μπετόν με τη δικαιολογία ότι το μπετόν κρατάει 70-80 χρόνια ενώ η πέτρα μία ζωή.
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Όταν λες πέτρα χωρίς μπετό εννοείς ξερολιθιά δλδ χωρίς κονίαμα? Ή απλά από φέρουσα τοιχοποιία?
mkalliou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Μπορείς μόνο πέτρα ναι. Από τη θεμελίωση έως τη στέψη. Ανθεκτικότερη προφανώς αυτή με κονίαμα στους αρμούς. Παλαιότερα πως χτίζανε, είχαν μπετόν; Όχι, προσέχανε όμως το μέγεθος και την ποιότητα των λίθων, ανάλογα με τη θέση τους στον φ.ο. Στις μέρες μας τώρα, μπορείς τη θεμελίωση για διάφορους λόγους να την κάνεις από σκυρόδεμα (συνεχής πεδιλολωρίδα).
tirbouson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Και στη στατική μελέτη τι θα δείξω στο υπόγειο?Πως θα το επιλύσω από φέρουσα τοιχοποιϊα?Έχει συμβεί σε κάποιον?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα