pao.ang Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Τα ΚΕΚ θα πληρωθούν στο τέλος του μήνα Ανεξάρτητα εσύ αν κάνεις την κατάρτιση. Αν για παράδειγμα εσύ δεν συμπληρώσεις τις 100 ώρες δεν παίρνεις το 200αρι. Τα ΚΕΚ τα παίρνουν κανονικά τα φράγκα. ΟΛΑ!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ το λέω 3 ημέρες τώρα.... Γιατί το 7/10 έχει 100€/ατομο και το 10/10 180€/ άτομο!!!!!
ikont75 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 8 ώρες πριν, venezia said: Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση θα στο στείλω μήνυμα Μου στέλνεις και εμένα το ΚΕΚ σε μήνυμα; Ευχαριστώ.
aware Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 9 ώρες πριν, venezia said: Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση θα στο στείλω μήνυμα Και εγω θα ήθελα το μηνυμα. Διότι κάποιο άλλο ΚΕΚ διαφημίζει σε εμενα δωρεαν εξέταστρα τα οποία από ότι κατάλαβα είναι δωρεάν ούτως ή άλλως.
Γιώργος_Παυλίδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Καλημέρα συνάδελφοι. τι γίνεται;; προχωράει κανένας;
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 1 ώρα πριν, aware said: Και εγω θα ήθελα το μηνυμα. Διότι κάποιο άλλο ΚΕΚ διαφημίζει σε εμενα δωρεαν εξέταστρα τα οποία από ότι κατάλαβα είναι δωρεάν ούτως ή άλλως. Συνάδελφοι έστειλα σε αρκετούς σχετικά link που βρήκα . Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας αναζήτηση στο google για προσφορές ΚΕΚ κατάρτισης
Panos_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Επείγουσα ανακοίνωση ΔΣΑ: Όλοι οι δικηγόροι παίρνουν τα 600 ευρώ Συνάδελφοι έχει κανείς άποψη αν ισχύει κάτι αντίστοιχο για εμάς;
venezia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 34 λεπτά πριν, Γιώργος_Παυλίδης said: Καλημέρα συνάδελφοι. τι γίνεται;; προχωράει κανένας; Το σύστημα προχωράει κανονικά .
getsakna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 6 λεπτά πριν, venezia said: Το σύστημα προχωράει κανονικά . Παρακολουθείς δλδ σεμινάρια?
pao.ang Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 (edited) Panos_ Ισχύει μόνο για τους δικηγόρους και χωρίς μπλοκάκι παίρνουν τα 600 25 λεπτά πριν, getsakna said: Παρακολουθείς δλδ σεμινάρια? Ναι εγώ πήρα τους κωδικούς μετά από 30 λεπτά και μάλιστα το βράδυ αργά Edited Απρίλιος 10 , 2020 by Pavlos33 συγχώνευση συνεχόμενων παραθέσεων-βλ. κανόνες συμμετοχής
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα